Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος των SDG : ¨Η Τουρκία βομβαρδίζει αδιακρίτως¨…

0 σχόλια Share:

Μπαλί: η Τουρκία βομβαρδίζει αδιακρίτως χωρίς διαχωρισμούς σε πολίτες η μαχητές

Ο εκπρόσωπος τύπου των SDG Μουσταφά Μπαλί, ανέφερε πως το τουρκικό κράτος βομβαρδίζει συνεχώς χωρίς διακρίσεις πολιτών-μαχητών και ότι ως τώρα δεκάδες φορές προσπάθησαν να μπούνε χερσαία αλλά αποκρούστηκαν.

Ο Μπαλί μιλώντας  στο ANF σχετικά με την κατάσταση στο πεδίο, την συνόψισε ως εξής :

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
“Από τον ποταμό Τίγρη ως τον ποταμό Ευφράτη, η για να το πω αλλιώς από το Ντέρικ ως το Κομπάνι, σε όλη την συνοριακή γραμμή υπάρχει κινητικότητα εισβολέων. Όλα τα χωριά και οι πόλεις που βρίσκονται στη συνοριακή γραμμή της κουρδικής Ροζάβα, δέχονται επίθεση. Γίνονται συνεχείς και χωρίς διάκριση επιθέσεις από αεροσκάφη από πυροβόλα και όλμους.”

 

ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΈΣ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΧΕΡΣΑΙΩΣ

Ο Μπαλί ανέφερε πως οι μαχητές των SDG πολεμάνε στην πρώτη γραμμή ενάντια στους εισβολείς και απέκρουσαν τις χερσαίες επιχειρήσεις τους και έδωσα τις εξής πληροφορίες :
“Η ισχύς των μαχητών των SDG έχει ενεργοποιηθεί. Πολεμάνε ενάντια στους εισβολείς στις πρώτες γραμμές του μετώπου. Από χτες πως τώρα υπήρξαν δεκάδες προσπάθειες να μπούνε χερσαία. Όλες απαντήθηκαν και αποκρούστηκαν. μπορεί σε κάποια σημεία να έκαναν κάποια βήματα αλλά παντού υπάρχει αντίσταση και συγκρούσεις. Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του δέχτηκαν ισχυρά χτυπήματα. Δεν διαθέτουμε σαφή αριθμό αλλά σύμφωνα με όσα μας ενημερώνουν οι μαχητές μας, η Τουρκία είχε σοβαρές απώλειες και στρατιωτών και στρατιωτικών οχημάτων.”
……..

https://anfturkce.com/rojava-surIye/bali-tuerkiye-sivil-ayrimi-yapmadan-araliksiz-bombaliyor-131430

10/10/2019

Previous Article

Βίντεο-Προσευχή υπέρ Κατάκτησης σε σχολείο της Καισάρειας…

Next Article

Διλλήματα του Τραμπ για την Τουρκία στο Τουίττερ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *