Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διαδηλώσεις κατά της Τουρκίας στην ΒΑ Συρία : ¨Όχι στον φασισμό των Τούρκων και των συμμοριών τους¨

0 σχόλια Share:

Δεκάδες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους ενάντια στην τουρκική εισβολή

Σε πολλές πόλεις της Βόρειας και Ανατολικής Ομοσπονδίας της Συρίας,  δεκάδες χιλιάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους ενάντια στις τουρκικές απειλές εισβολής.

Στην Τιλ Χεμίς από το καντόνι Κάμισλο, συναντήθηκαν δεκάδες χιλιάδες άτομα και βάδισαν ενάντια στην τουρκική εισβολή. Η πορεία άρχισε μπροστά από την επαρχιακή βουλή

Στην πορεία έφεραν πανό που έγραφαν ¨Όχι στην παρουσία της Τουρκίας στα εδάφη μας!¨, ¨Όχι στον τρομοκράτη Ερντογάν¨ και ¨Με την ελεύθερη γυναικεία βούληση να καταστρέψουμε την εισβολή¨. Η διαδήλωση συνεχίστηκε ως την Πλατεία των Μαρτύρων.

……………..

Μιλώντας εξ ονόματος των φυλών ο Αμπντουλχαλίκ Αμπντουλλάχ είπε ΅: ¨Η Τουρκία έχει μια μαύρη ιστορία. Διασφάλισε πως πέρασε η τρομοκρατία σε αυτές τις περιοχές και μετέβαλε την Συρία σε ερείπια. Η Τουρκία δεν θέλει ο λαός να ζει σύμφωνα με την βούληση του, επιδιώκει να πραγματοποιήσει τα δικά την συμφέροντα και εμείς θα σταθούμε ενάντιοι σε αυτό¨.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Στην Γκίρε Σπι δεκάδες χιλιάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους και έκαναν πορεία προς την συνοριακή γραμμή. ΟΙ διαδηλωτές έφεραν φωτογραφίες των μαρτύρων που έπεσαν μαχόμενοι ενάντια στην ISIS, ενώ στο χωριό Μισέρφα Αζό, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα απέναντι στα σύνορα με την Τουρκία.

………………….

Στο κέντρο της πόλης Ντέρικ, χιλιάδες άτομα μετείχαν σε πορεία με συνθήματα κατά του τουρκικού κράτους. Η πορεία άρχισε από την Πλατεία της Ελευθερίας και συνεχίστηκε στην αγορά της πόλης και στις κεντρικές οδούς.

Σε ομιλία που έκανε μετά από την πορεία ο Σαχέμπ Οσμάνι- αναπληρωτής πρόεδρος του επαρχιακού συμβουλίου του  Ντέρικ, είπε πως ¨Όχι στον φασισμό των Τούρκων και των συμμοριών τους. Οι λαοί της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας που είχαν χιλιάδες μάρτυρες για να αποτελειώσουν την ΙSIS, δεν θα παραμείνουν σιωπηλοί απέναντι στις απειλές του τουρκικού κράτους¨.

Ο Οσμάνι είπε πως  ¨Το τουρκικό κράτος είναι ιστορικά γνωστό για την αγριότητα του. Οι λαοί της Ανατολικής και Βόρειας Συρίας πρέπει να είναι ενωμένοι και να μεγεθύνουν τον αγώνα¨.

…………..

Μετά από την ανοιχτή ανακοίνωση του τουρκικού κράτους για ετοιμασίες εισβολής, χιλιάδες άτομα ενώθηκαν και στο Τριμπεσπι και βάδισαν ενάντια στο τουρκικό κράτος. ,,, Εντύπωση προκάλεσαν τα πανό που έγραφαν ¨Όχι στον νεοθωμανισμό¨ και  ¨ζήτω η ενότητα των λαών¨.

…………………

https://anfturkce.com/rojava-surIye/onbinler-tuerk-isgaline-karsi-alanlara-cikti-131218

7/10/2019

Previous Article

Τραμπ : “Οι Κούρδοι πολέμησαν μαζί μας, αλλά…”

Next Article

Τράμπ : ¨Αν υπερβεί τα όρια η Τουρκία θα καταστρέψω την οικονομία τους !¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

tristique ultricies elementum libero. Praesent lectus dictum commodo