Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ROJ TV

0 σχόλια Share:

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για κλείσιμο του Roj TV

Ανακοινώθηκε η απόφαση σχετικά με την μήνυση για το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού Roj TV. Το δικαστήριο της Κοπεγχάγης ενώ κατηγόρησε το κουρδικό κανάλι πως έκανε προπαγάνδα υπέρ του ΠΚΚ δεν ακύρωσε την άδεια του.

Το δικαστήριο της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε την απόφαση του σχετικά με το Roj TV στις 10 Ιανουαρίου-παγκόσμια ημέρα δημοσιογράφων. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το κανάλι για προπαγάνδα υπέρ του ΠΚΚ, αλλά απέρριψε το αίτημα για κλείσιμο του. Το δικαστήριο έκρινε πως δεν υπάρχει κάποιο νομικό θεμέλιο για την ακύρωση της άδειας εκπομπής του και για την κατάσχεση του αξίας 20 εκ. ευρώ περιουσίας του καναλιού.

65 χιλιάδες κορόνες πρόστιμο

Το δικαστήριο τιμώρησε με πρόστιμο 65 χιλιάδες κορόνες (8.700 ευρώ) την εταιρία Roj TV A/S και Mezopotamya Broadcasting A/S για παραβίαση του αντιτρομοκρατικού νόμου.

ΦΕΡΝΤΑ ΤΣΕΤΙΝ : ΚΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Την ώρα που ανακοινωνόταν η απόφαση μπροστά στο δικαστήριο γινόταν μια παράσταση αλληλεγγύης. Η απόφαση έγινε δεκτή με εορτασμούς από τους εργαζόμενους του Roj TV, ενώ ο δημοσιογράφος Φερντά Τσετίν μπροστά στις κάμερες είπε ότι πρόκειται για μια ¨καλή απόφαση¨.

…………………….

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 10-1-2012

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Next Article

ΘΡΑΚΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *