Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΣΚΙ

No Comments Share:

Επίθεση στους φοιτητές που διαμαρτύρονταν για το Ρομπόσκι !

Επίθεση πραγματοποιήθηκε σε βάρος φοιτητών του πανεπιστημίου της Μεσογείου που διαμαρτύρονταν για την σφαγή στο Ρομπόσκι. Οι φοιτητές για να αποφύγουν το λιντσάρισμα κατέφυγαν στο νοσοκομείο.

Φοιτητές που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο Μεσογείου, οργάνωσαν στις 28 Δεκεμβρίου τελετή διαμαρτυρίας για την σφαγή του Ρομπόσκι. Δύο μέρες αργότερα μέλη της Θεατρικής Κοινότητας του ίδιου πανεπιστημίου έστειλαν το μήνυμα πως ¨ Οι φοιτητές που μετείχαν στην διαμαρτυρία θα αποβληθούν από την κοινότητα¨. Μετά από αυτό 200 περίπου φοιτητές επαναστατικών απόψεων, πήγαν την ώρα που παιζόταν το θέατρο και διαμαρτυρήθηκαν για το μήνυμα που είχαν στείλει οι φοιτητές. Φώναξαν συνθήματα του τύπου ¨Ζήτω η αδερφοσύνη των λαών¨ και ¨ Το κράτος δολοφόνος θα λογοδοτήσει¨ και ύστερα εγκατέλειψαν την αίθουσα.

Φοιτητές ανέφεραν πως μετά την διαμαρτυρία παρακολουθήθηκαν από την αστυνομία μέχρι που μπήκαν στα σπίτια τους. Οι φοιτητές ανακοίνωσαν πως τρεις σύντροφοι τους πηγαίνοντας στην συνοικία Μελτέμ, παρακολουθήθηκαν από το υπ. αρ. 07 EOC 76 αυτοκίνητο που είπαν πως είναι της αστυνομίας. Οι φοιτητές ανέφεραν πως λίγο αργότερα ήρθε ένα άλλο όχημα στην ίδια συνοικία και κατέβηκαν 5 άτομα με μαχαίρια στα χέρια που ήρθαν καταπάνω τους. ΟΙ φοιτητές ανέφεραν πως διασώθηκαν από το λιντσάρισμα καταφεύγοντας στο παρακείμενο κρατικό νοσοκομείο της Αττάλειας.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 30/12/2012

Previous Article

TO ETOIMAZEI TO ΘΕΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ….

Next Article

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *