Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANTE KAI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

0 σχόλια Share:

Το  PYD ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία στις ΗΠΑ

1026804961

Μετά από Ρωσία, Σουηδία, Τσεχία, Γαλλία και Περιφερειακή Διοίκηση του Ιρακινού Κουρδιστάν, τώρα και στις ΗΠΑ ετοιμάζεται να  ανοίξει γραφειο ¨Εκπροσώπηση Ροζάβας και Δημοκρατικής Αυτονομίας Βόρεια Συρίας¨.

Ο Ιλχάν Εχμέντ – αναπληρωτής πρόεδρος της Δημοκρατικής Συριακής Βουλής και του Δημοκρατικού Λαϊκού Κινήματος (TEV-DEM) στο οποίο υπάγονται οι αναγνωριζόμενες από την Τουρκία ως τρομοκρατικές  οργανώσεις PYD,ΥPG και  Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις , μίλησε στο Σπούτνικ.

Ο Εχμέντ αναφέρθηκε σε αυτά που γίνονται στις HPA, λέγοντας πως έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο για να ανοίξουν και εκεί γραφείο εκπροσώπησης. Ο Εχμέντ είπε πως το γραφείο εκπροσώπησης θα ανοίξει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσιγκτον και πρόσθεσε πως ¨Δεν μπορούμε να δώσουμε οριστική ημερομηνία για το άνοιγμα του γραφείου. Μπορεί να ανοίξει σύντομα, αλλά μπορεί και αργότερα. Αυτό θα καθοριστεί από τις συνεχιζόμενες επαφές και από την περάτωση των εργασιών¨.

Ο Εχμέντ είπε πως οι σχέσεις με τις ΗΠΑ είναι καλές και ότι για να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, μια επιτροπή μετέβη στις ΗΠΑ.

Ο Εχμέντ είπε πως ΗΠΑ και Κούρδοι αγωνίζονται αποτελεσματικά κατά της τρομοκρατίας της ISIS και είπε πως επιθυμούν να έχουν καλές σχέσεις και με την κυβέρνηση Τραμπ.

http://haber.sol.org.tr/dunya/pyd-abdde-temsilcilik-acacak-182620

17/1/2017

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *