Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥΣ: ΠΡΩΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ 2.500 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ…

No Comments Share:

Απαγόρευση διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στο Μους

Μους – Η νομαρχία ανακοίνωσε πως απαγορεύει για 15 μέρες κάθε διαμαρτυρία, συγκέντρωση και δημόσια ανάγνωση δελτίου τύπου. Ο Σιρρί Σακίκ του HDP, αναφερόμενος στην απόφαση για απαγόρευση είπε πως ¨Όλος ο στόχος μας είναι ένα νόμιμο εκλογικό αποτέλεσμα και η γαλήνη αυτής της πόλης¨.

……………

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από την νομαρχία , αναφέρεται πως καθώς αναφέρεται πως ετοιμάζονται προβοκατόρικές δράσεις στην πόλη, απαγορεύτηκαν για διάστημα 15 ημερών οι δράσεις συγκεντρώσεων, διαμαρτυριών και δελτίων τύπου.

Εντύπωση προκάλεσε πως η απόφαση λήφθηκε μετά από την ένσταση που υπέβαλε το κόμμα HDP για τις 2.500 άκυρες ψήφους. Ο υποψήφιος του HDP για το Μους  Σιρρί Σακίκ, από τον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια δήλωσε: ¨Όλες οι κλαπείσες ψήφοι είναι η βούληση του λαού του Μους. Ζητάμε τον σεβασμό αυτής της βούλησης, και την εφαρμογή του παραβιασθέντος νόμου και του συντάγματος. Και προσφύγουμε σε κάθε νομική οδό. Όλος ο στόχος μας είναι ένα νόμιμο εκλογικό αποτέλεσμα και η γαλήνη αυτής της πόλης. Σκοπός μας δεν είναι να φέρουμε ένταση σε αυτή την πόλη¨.

http://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/52828

1/4/2018

Previous Article

«Την Ελλάδαν θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες»- ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !

Next Article

6Η ΝΕΚΡΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *