Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η αστυνομία δεν δίνει βίντεο με τους δράστες στον εισαγγελέα….

0 σχόλια Share:

H αστυνομία δεν έδωσε στον εισαγγελέα τις εικόνες των δραστών !

ΑΓΚΥΡΑ – Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποκαλύφθηκε σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με την επίθεση που έγινε στις 26/10/2018 στο συμβολικό μνημείο που έχει στηθεί για τους θανόντες της Σφαγής της Άγκυρας. Ενώ μετά από την επίθεση είχε λεχθεί πως υπάρχει βίντεο με τους δράστες, όταν το ζήτησε ο εισαγγελέας του απάντησαν πως ¨δεν υπάρχει¨.

Για μια ακόμη φορά τα μνημείο που στήθηκε για τους 103 θανόντες της βομβιστικής επίθεσης της IΣΙΣ στον σταθμό των τραίνων στην Άγκυρα στις 10/10/2015, δέχθηκε επίθεση. Παρά τις πολλές επιθέσεις που έχει δεχθεί το μνημείο, οι δράστες δεν έχουν βρεθεί, ενώ η τελευταία επίθεση έγινε κατά την ημερομηνία των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Ιουνίου.

Όταν ο Σύλλογος Ειρήνη και Αλληλεγγύη-10 Οκτωβρίου (10- Ekim Der), μετέβη στην εισαγγελία για να υποβάλλει ξανά μήνυση κατά των δραστών και ρώτησε σχετικά με την πορεία της έρευνας σχετικά με την επίθεση που είχε γίνει στις 26/10/2018 εξ ονόματος ομάδας αποκαλούμενης Εθνική Ένωση Τούρκων Μαθητών, αποκαλύφθηκε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Η Μεχτάπ Σακιντζί Τζοσγκούν-πρόεδρος του 10- Ekim Der, έμαθε πως το βίντεο από την προηγούμενη επίθεση στο μνημείο δεν δόθηκε στην εισαγγελία.

……………

……………

http://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/61820

Σχ: Παρακάτω αναφέρει πως αν και την μέρα της προηγούμενης επίθεσης, αστυνομικοί είχαν αναφέρει πως υπήρχαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έδειχνε μάλιστα και δύο νεαρούς που έκαναν την επίθεση, στην απάντηση που έδωσαν στον εισαγγελέα (μετά από 53 μέρες….) αναφέρουν πως μετά από 30 μέρες τα αρχεία των καμερών σβήνουν και άρα δεν υπάρχει τίποτε προς εξέταση !

Να σημειώσουμε πως οι θανόντες κατά την πολύνεκρη επίθεση στον σταθμό της Άγκυρας ήταν μέλη και συμπαθούντες του κουρδικού κόμματος HDP.

Previous Article

Ερντογαν : ¨Θα ζητήσουμε πίσω τις πληρωμές για τα F-35, δεν μπορούν να εφαρμοστούν κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία¨

Next Article

Υπάρχουν όρια για την ηγεσία της ΝΔ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *