Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΤΣΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ…

1 Comment Share:

Το τηλέφωνο της βουλευτού του HDP που κατασχέθηκε κατά την αστυνομική έφοδο, της το έσπασαν και της το έστειλαν πίσω

Το τηλέφωνο της βουλευτού Σαλιχά Αϊντενίζ που κατέσχεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας κατά την διάρκεια της χτεσινής εφόδου της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Ντιγιαρμπακίρ, εστάλη πίσω κομματιασμένο διαμέσου ενός εμπόρου.

Το τηλέφωνο το κατέσχεσε αξιωματικός της αστυνομίας κατά την έφοδο που έγινε στα κεντρικά γραφεία του HDΡ όπου συνεχιζόταν η απεργία πείνας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Μεσοποταμία, το τηλέφωνο της βουλευτού Σαλιχά Αϊντενίζ το οποίο κατέγραφε την αστυνομική βία, εκείνη την ώρα κατασχέθηκε από έναν αστυνομικό που έγινε γνωστό πως είναι αξιωματικός. Μάλιστα έγινε γνωστό πως το κατασχεθέν τηλέφωνο είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός άλλου βουλευτή.

Το τηλέφωνο της κατεστραμμένο το έφερε μέσα στην μέρα ένας έμπορος στα γραφεία του HDP. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άγνωστο άτομο το έδωσε σε έναν έμπορο και του είπε πως πρέπει να το πάει στα γραφεία του HDP. Το κατεστραμμένο τηλέφωνο μεταφέρθηκε στα γραφεία του HDP και δόθηκε στην Αϊντενίζ.

http://sendika63.org/2019/03/hdpli-vekilin-baskin-sirasinda-el-konulan-telefonu-parcalanarak-geri-verildi-536892/?fbclid=IwAR20N8XkF5Tatsva7nCGAx1X87Ky2lOofD-vYC58bLQmWEsuh2zbCRWhCRQ

10/3/2019

Previous Article

¨ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ S-300 ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ¨…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Υποθέτω πως ο δημοκράτης Ερντογάν θα αποζημιώσει το εκλεγμένο μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου με το παραπάνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *