Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΑΜΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

No Comments Share:

 

Έλεγχος από την αστυνομία στο τι διαβάζεται και τι παρακολουθούν στα καφενεία

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο Ντιγιαρμπακίρ σχημάτισαν δικογραφία σχετικά με ένα καφενείο στο οποίο παρακολουθούσαν το κανάλι SterkTV.

Αστυνομικοί κάνουν εφόδους στα καφενεία και απειλούνε έτσι ώστε να μην ανοίγουν στην τηλεόραση κανάλια που είναι στα κουρδικά. Μαζί με την έναρξη της επιχείρησης στο Αφριν, ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ κάλεσε τα μεγαλοαφεντικά των ΜΜΕ που εκπέμπουν από τον Turksat και τους παρέδωσε μια εντολή με 15 σημεία. Ενώ αυτοί που παρακολουθούν τα  ΜΜΕ που εκπέμπουν μέσω του Hotbird, βρίσκονται υπό πίεση.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Τις τελευταίες μέρες η αστυνομία πηγαίνει σε καφενεία και απειλεί τους ιδιοκτήτες πως αν παρακολουθούν κανάλια που εκπέμπουν μέσω του Hotbird θα τους σφραγίσουν το μαγαζί. Οι αστυνομικοί επιβάλλουν να παρακολουθούνται τα κανάλι του Turksat, ενώ σε μια περίπτωση σχημάτισαν και δικογραφία για ένα καφενείο που δεν υπάκουσε. Ιδιοκτήτης καφενείου στην πόλη Ντίτζλε που για λόγους ασφαλείας δεν θέλει να κοινοποιήσει το όνομα του, ανέφερε πως την ώρα που παρακολουθούσαν το κανάλι SterkTV έγινε έφοδος αστυνομικών με ερπυστριοφόρα οχήματα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Όπως είπε οι αστυνομικοί τον απείλησαν πως αν το ανοίξει ξανά αυτό το κανάλι, θα του σφραγίσουν το μαγαζί.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Αναφέρεται επίσης πως όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καφενείων στο Ντιγιαρμπακίρ προειδοποιήθηκαν από αστυνομικούς να μην αγοράζουν τις εφημερίδες Özgürlükçü Demokrasi  και  Welat.

Στην περιοχή Καρατσομπάν του Ερζερούμ, καφενείο στο οποίο παιζόταν κουρδικά τραγούδια, σφραγίστηκε για 10 μέρες με το αιτιολογικό πως ¨Προβαλλόταν ταινίες και βίντεο επιβλαβείς για την αδιάσπαστη ενότητα της χώρας και του έθνους και επιβλαβείς γι την συνταγματική τάξη και την γενικότερη ασφάλεια¨.

https://www.artigercek.com/polisten-kahvehanelerde-hangi-tv-kanali-izleniyor-denetimi

7/3/2018

Previous Article

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΡΤΖΑΝ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Next Article

O EΡNTOΓΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *