Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

No Comments Share:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρή έκρηξη συνέβη σε αστυνομικό όχημα-λεωφορείο των ΜΑΤ την ώρα που αυτό βρισκόταν ανάμεσα στα κτίρια του ΑΚΠ και του MÜSİAD.

 Η έκρηξη συνέβη στην περιοχή Σουτλουτζέ της Κωνσταντινούπολης την ώρα που το λεωφορείο των ΜΑΤ περνούσε από την περιοχή όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΑΚΠ και του MÜSİAD. Η έκρηξη συνέβη σε μοτοσικλέτα που ήταν τοποθετημένη εκεί. Η έκρηξη στην μοτοσικλέτα προκάλεσε ζημιές σε όχημα που ήταν δίπλα της καθώς και στο λεωφορείο της αστυνομίας. Με βάση τις πληροφορίες 16 άτομα –μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί- τραυματίστηκαν ελαφρά. Από την έκρηξη τραυματίστηκε και εργάτης που δούλευε στην άκρη του δρόμου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο λεωφορείο της αστυνομίας βρισκόταν 21 άτομα.

 Η ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ

Επί τόπου ήρθε ο αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντινούπολη Χουσεΐν Τσαπκίν και παραβρέθηκε στις έρευνες. Λίγο αργότερα δήλωσε : Φαίνεται πως την ώρα που περνούσε το λεωφορείο με 21 αστυνομικούς μας εξερράγη με τηλεκοντρόλ βόμβα. Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά εκρηκτικά. Τραυματίστηκαν ελαφρά 15 αστυνομικοί και ένας πολίτης, βαριά τραυματισμένος δεν υπάρχει¨.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια ομοιότητα με την έκρηξη στο Ετιλέρ είπε πως ¨Φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε μοτοσικλέτα. Φαίνεται πως ήταν τοποθετημένη πάνω στην μοτοσικλέτα.

………………

Εφ. Ραντικάλ 1-3-2012

 

Previous Article

ΠΕΡΙ ΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Next Article

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *