Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ…

0 σχόλια Share:
Spread the love

Χώρα των παραλείψεων : Η πληροφορία για τον βομβιστή αυτοκτονίας του Σούρουτς, είχε φτάσει 35 μέρες πριν στην αστυνομία

abdurrahman-mobese

Αποκαλύφθηκε πως ο φάκελος του υπεύθυνου για την σφαγή στο Σούρουτς Αμπντουρραχμάν Αλαγκιόζ , που έφερε τον χαρακτηρισμό ¨καταζητούμενο για τρομοκρατία άτομο¨, έφτασε στην αστυνομία στις 16 Ιουνίου, ένα μήνα πριν από την επίθεση.

Στην επίθεση στο Σούρουτς σκοτώθηκαν 34 άτομα. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ταυτότητα που ανήκε στον γεννημένο το 1995 Αλαγκιόζ. Η μητέρα του δράστη τότε επιβεβαίωσε πως αυτή ήταν η ταυτότητα του και  είπε πως πριν από 10 μέρες είχε εξαφανιστεί.

Από την έρευνα των στοιχείων και τα κομμάτια του σώματος που περισυλλέγησαν στον τόπο της έκρηξης, οριστικοποιήθηκε πως ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν ο Αλαγκιόζ. Μάλιστα αποκαλύφθηκε τότε πως ο Αλαγκιόζ παλιότερα είχε συλληφθεί για στα πλαίσια έρευνας για την Αλ Κάιντα, αλλά τότε του πήραν κατάθεση και μετά τον άφησαν ελεύθερο δίχως να του ασκηθεί δίωξη.

Μάλιστα ένας από τους δράστες της ¨σφαγής της Άγκυρας¨ που έγινε στις 10/10/2015 ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Αλαγκιόζ, ο Γιουνούς Εμρέ Αλαγκιόζ. Τα αδερφια Αλαγκιόζ ήταν μέλη της ομάδας ¨Ντοκουματζιλάρ¨  που ήταν δομή της ISIS στο Αντίγιαμαν.

Σύμφωνα με το κείμενο του Ισμαήλ Σαιμάζ, η αστυνομία δεν είχε τοποθετήσει αστυνομικούς να ερευνήσουν αυτούς που έμπαιναν στην πλατεία στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμάρα. Αν το είχε κάνει θα είχαν συλλάβει στην πύλη τον βομβιστή αυτοκτονίας.

Μετά από την επίθεση τότε, ασκήθηκε δίωξη για ¨παράλειψη καθήκοντος¨ στον αστυνομικό διευθυντή Μεχμέτ Γιαπαλιάλ.

Σύμφωνα με την έρευνα η αστυνομία του Αντίγιαμαν με έγγραφο της στις 13/6 ενημέρωσε την αστυνομία του Αντίγιαμαν πως τα αδέρφια Αλαγκιόζ καταζητούνται ως ¨άτομα εμπλεκόμενα στην τρομοκρατία¨.

………………..

http://www.diken.com.tr/ihmaller-ulkesi-suructaki-canli-bombanin-istihbarati-35-gun-emniyete-ulasmis/

30/5/2016

Σχ : Αλλά η αστυνομία δεν έκανε τίποτε (εντελώς τυχαίο…) και έτσι 34 δημοκράτες Κούρδοι και Τούρκοι, που θελαν να βοηθήσουν υλικά την Ροζάβα, τελικά σκοτώθηκαν από την βόμβα του φανατικού. Προφανώς η εξουσία του ΑΚΡ έκρινε πως αυτές οι δράσεις την ενίσχυαν εκλογικά και μάλιστα δικαιώθηκε σε αυτή την πρόβλεψη.  

Previous Article

O TAΓΙΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !! ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ…

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΡΩΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *