Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

No Comments Share:

Tους παρομοίασε με τους επιδρομείς

67267-icerik

Ο ιδρυτής του IFAM Ιχσάν Σενοτζάκ σε ένα βίντεο από κήρυγμα που έκανε, ακούγεται να λέει πως μετέχοντας σε μια κηδεία ενός μέλους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, με αφορμή τον στοίχο που είχαν στο χέρι τους κάποιοι από τους συνάδελφους του θανόντος, είπε πως είναι οι επιδρομείς του προφήτη Μωάμεθ.

Ο Σενοτζάκ στο κήρυγμα του είπε πως οι αστυνομικοί αγωνίζονται για τον Αλλάχ  προσθέτοντας πως ¨Τα γένια στο πρόσωπο τους έδειχναν πως ανήκουν στον Αλλάχ¨ ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε ακούγονται τα εξής :

¨Χτες είχε μια κηδεία στο Καβάκ. Ένας αδεφός μας ασυνομικός των ειδικών δυνάμεων έγινε μάρτυρας. Την σορό την έφεραν οι συνάδελφοι του. Τα γένια στο πρόσωπο τους έδειχναν πως ανήκουν στον Αλλάχ. Έλεγαν πως ¨Εμείς για σένα αγωνιζόμαστε. Για αυτό βρισκόμαστε στην Νουσαϊμπίν, για αυτό είμαστε στο Χακκάρι, ε αγγελιοφόρε του Θεού.

……………..

Εκείνος ο γενειοφόρος αστυνομικός αδερφός μου στην φόρμα του έγραφε ¨Εμείς δεν δίνουμε αγώνα ως μέλη της τουρκικής φυλής ούτε ως μέλη της κουρδικής φυλής,  αλλά τον αγώνα που έδωσε ο προφήτης στο Μπέντιρ, εμείς για εκείνον είμαστε εδώ, είμαστε εδώ για να λέμε Αλλάχ ου Ακμπάρ, είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε το εζάν και το Κοράνι¨.

Haberdar 16/5/2016 

Previous Article

ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ;

Next Article

ΝΤΕΝΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *