Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ….

No Comments Share:

 Έκτακτο…. Αστυνομική επέμβαση στην πορεία ειρήνης στο Άγρι… Εδάρησαν βουλευτές του HDP !

16404

Μετά από την ανάγνωση της ανακοίνωσης στο Άγρι που έγινε υπό την ηγεσία του DBP, η αστυνομία επενέβη, χτύπησε τους βουλευτές του HDP Μπερντάν Οζτούρκ, Ντιραγιέτ Ντιλάν Τασντεμίρ και τον αντιδήμαρχο Μουκαντές Κουμπιλάι, ενώ συνέλαβε τα τρία άτομα που άνοιξαν πανό.

Εκατοντάδες άτομα μεταξύ των οποίων οι βουλευτές του HDP Οζτούρκ και Τασντεμίρ και ο αντιδήμαρχος του Άγρι Κουμπιλάι, συγκεντρώθηκαν μπροστά στα γραφεία του DBP και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς την διασταύρωση για το Ντορτγιολ.Όταν η πορεία διακόπηκε μπροστά στο Δημοτικό Επιχειρηματικό Κέντρο,  μετά από συνομιλίες μερικών λεπτών, έγινε εκεί ανακοίνωση. Ο Τουράν Τσουμπούκ-μέλος της νομαρχιακής διοίκησης του DBP ανέφερε πως το ΑΚΡ για να διαφυλάξει την  εξουσία του ανέτρεψε το τραπέζι της επίλυσης. Εκείνη την ώρα ο κόσμος άνοιξε πανό που έγραφε ¨Καταγγέλλουμε την συνωμοσία. Χαιρετίζουμε την αυτοδιαχείριση του λαού μας¨.

ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ HDP

Μετά από την δήλωση υη αστυνομία θέλησε να συλλάβει αυτούς που άνοιξαν το πανό και επιτέθηκε στον κόσμο. Η αστυνομία έριξε σπρέι πιπεριού πάνω στον κόσμο, χτύπησε τους βουλευτές του HDP Οζτούρκ και Τασντεμίρ και τον αντιδήμαρχο Κουμπιλάι και συνέλαβε τα τρία άτομα που άνοιξαν το πανό.

Μετά από μια σύντομη ένταση, οι 3 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην αστυνομία του Άγρι.

Εφ. Ταράφ 8/10/2015

Previous Article

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *