Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

No Comments Share:

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για την αθώωση μελών του PKK στη Δανία

9216219dileribakanl

 

Εξηγήσεις από τη Δανία ζητά η Τουρκία για την αθώωση των 10 κατηγορούμενων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης που παρείχαν οικονομική υποστήριξη στo PKK

Το Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε εξηγήσεις από τη Δανία που αθώωσε τα μέλη της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που παρείχαν οικονομική υποστήριξη στην τρομοκρατική οργάνωση.

Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο αναφέρει ότι κρίθηκαν αθώα τα 10 άτομα που δικάζονταν στη Δανία για παροχή οικονομικής υποστήριξης στην τρομοκρατική οργάνωση συγκεντρώνοντας κεφαλικό φόρο.

«Μετά από την ψηφοφορία των ενόρκων ανακοινώθηκε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για τον ισχυρισμό πως παρείχαν οικονομική υποστήριξη στo PKK και ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι παρείχαν χρηματική βοήθεια στην τρομοκρατική οργάνωση PKK, και ότι αποφασίστηκε η αθώωση των κατηγορουμένων».

Η ανακοίνωση του Υπουργείου υπενθυμίζει ότι η καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας αποτελεί διεθνή ευθύνη για τη Δανία αλλά και για κάθε χώρα.

«Οι ενδιαφερόμενες υπηρεσίες ζητούν πληροφορίες και εξηγήσεις από τις αρχές της Δανίας για τα μέτρα που λήφθηκαν για την καταπολέμηση των οικονομικών πόρων της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK περιλαμβανομένης και της εν λόγω δικαστικής διαδικασίας».

TRT  1/11/2014

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΑ – Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ISIS

Next Article

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *