Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟY ΤΟΥ ΠΚΚ

0 σχόλια Share:

Σεγκαλί : Δεν έχουμε σημείο ελέγχου στην Τζίζρε

9f1067c6c30bc4c9e247b6e45b20464a

Το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK Ζεκί Σεγκαλί σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς για στήσιμο σημείου ελέγχου από το ΠΚΚ στην Τζίζρε δήλωσε : ¨ Εμείς κινούμαστε σύμφωνα με το πνεύμα της διαδικασίας επίλυσης. Δεν έχουμε σημείο ελέγχου στην Τζίζρε. Μπορεί κάποιοι νέοι να έκαναν κάποια πράματα. Αλά αυτοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΠΚΚ¨

………..

Ο Ζεκί Σεγκαλί μετέχοντες στις ειδήσεις του κουρδικού καναλιού NUCE TV, τόνισε πως το ΠΚΚ συνεχίζει την δραστηριότητα του στα πλαίσια του σχεδίου που έχει τεθεί ενώπιον του και είπε ¨ Κάποιες όμως ειδήσεις-ειδικού πολέμου αναφέρουν πως το ΠΚΚ έστησε σημεία ελέγχου. Αυτό δεν είναι κάτι που το έκαναν οι δυνάμεις μας¨. Υποστήριξε επίσης πως η κατάσταση αυτή παραφουσκώνεται ώστε να μπλοκαρισθεί η διαδικασία επίλυσης.

Ο Σεγκαλί αναφέρθηκε επίσης στην διαδικασία απόσυρσης των ανταρτών, υποστηρίζοντας πως σημαντικό τμήμα των δυνάμεων των ανταρτών αποσύρθηκε, και είπε : ¨ Οι υπόλοιπες δυνάμεις είναι σε διαδικασία απόσυρσης, οι ομάδες είναι καθ΄οδόν. Αλλά από την μεριά του κράτους πρακτικά βήματα δεν γίνονται, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις σε κάποια μέρη συνεχίζονται. Η συνέχιση αυτής της κατάστασης προκαλεί απιστία. Προσδοκούμε από την κυβέρνηση να κάνει πρακτικά βήματα.

Εμείς κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας κάναμε ότι μας αναλογούσε. Αλλά είναι ανάγκη η διαδικασία να προχωρά αμφίπλευρα¨.

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ 27/6/2013

Previous Article

ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Next Article

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ¨ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eget ipsum leo sit venenatis, id