Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μεγάλα λόγια από Τούρκο στρατηγό : ¨Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο τελευταίος χειμώνας του ΠΚΚ¨..

2 Comments Share:

Στρατηγός Τσετίν : Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο τελευταίος χειμώνας του ΠΚΚ

Σε τελετή που μετείχε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο γενικός διοικητής της στρατοχωροφυλακής στρατηγός Αρίφ Τσετίν, έκανε κάποιες δηλώσεις. Στις 8 Ιανουαρίου 2021 στην Διοίκηση του Σχολείου αντιτρομοκρατικού αγώνα της στρατοχωροφυλακής στην Γενιφότζα, αυτός πραγματοποιήθηκε τελετή αποφοίτησης του βασικού σχολείου ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής.

……..

Ο στρατηγός Αρίφ Τσετίν είπε τα εξής : “Ανεξαρτήτως χειμώνα-καλοκαιριού, ζέστης-κρύου και νύχτας-μέρας, ο αντιτρομοκρατικός αγώνας θα συνεχιστεί. Όπως συνέβη μέχρι σήμερα, έτσι και από τώρα και μετά, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε ενάντια σε κάθε είδους απειλή που στρέφεται κατά του κράτους μας, του έθνους μας, της ενότητας και της ομοψυχίας μας.

…..

Αυτός ο χειμώνας Θα είναι ο τελευταίος χειμώνας του ΠΚΚ

. ……

Orgeneral Çetin: “Bu kış PKK’nın son kışı olacaktır”

 

Σχ. : Από το 1984 και μετά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι Τούρκοι αξιωματούχοι λένε μεγάλα λόγια περί εξόντωσης του ΠΚΚ.

Μα κάθε χρόνο…

 

 

Previous Article

¨Δεν υπάρχει σταματημός για την μεγάλη και ισχυρή Τουρκία¨…

Next Article

51% αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Το ΠΚΚ τους έχει σκοτώσει το άνθος της νεολαίας παρά το ότι κάνει αντάρτικο εναντίον τακτικού στρατού και αυτοί επιμένουν να λένε βλακείες. Να δούμε πότε θα καταλάβουν οι Μογγόλοι ότι οι Κούρδοι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν.

  2. Είθε να είναι όντως ο τελευταίος τους χειμώνας. Μακάρι το 2021 να απελευθερωθεί το Βόρειο Κουρδιστάν απο την Τουρκία και το PKK να γίνει τακτικός στρατός έτσι να μη χρειάζεται να πολεμάτε πλέον.

    ΥΓ. Tι δουλειά έχει ο Ερντογάν δίπλα στον Κεμάλ; Ο Κεμάλ έκανε την Τουρκία χώρα όπως όλοι οι Εβραίοι ξέρουν με τις πολυεθνικές. Ο Ερντογάν την έκανε παρία. Εκτός αν η φωτό είναι ποιοί ΜΗ Τούρκοι βοήθησαν την Τουρκία, ξέρετε, ο Εβραίος και ο Λάζος. Βέβαια, και τους νεότουρκους δεν τους έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη ένας Αλβανός, ένας Κιρκάσιος κι ένας Κούρδος; Κι οι Σουλτάνοι απ’ τον Μεχμέτ τον Β’ και μετά δεν ήταν μέρη κάτι άλλοι; (Ο Μεχμέτ είχε Ελληνίδα μάνα, τα χαρέμια με τις ξένες κτλ). Έτσι ναι. Ίσως γι’ αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *