Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Σε δύο σημεία του Ντιγιαρμπακίρ βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί!

Με ελεγχόμενη έκρηξη από τις δυνάμεις ασφαλείας καταστράφηκαν δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί   που έγιναν με χρήση νιτρικής αμμωνίας , είχαν συνολικό βάρος 200 κιλών και είχαν τοποθετηθεί επί της οδού Λίτζε-Κουλπ και Ντιγιάρμπακιρ-Μπίγκιολ .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πους έγινε από την νομαρχία του Ντιγιαρμπακίρ, στις 13/5 έγινε έρευνα για εκρηκτικά. Και ότι ως αποτέλεσμα της έρευνας στην περιοχή Γκιούρμπεϊλί της επαρχίας Λίτζε, βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός βάρους 120 κιλών που είχε γίνει με χρήση 100 κιλών νιτρώδους αμμωνίας που είχε τοποθετηθεί μέσα σε βιομηχανική φιάλη και την φιάλη την είχαν τοποθετήσει σε οπή ου είχαν κάνει.

Στην ανακοίνωση της νομαρχίας αναφέρεται επίσης πως σε έρευνα για νάρκες και εκρηκτικά επί της οδού Ντιγιαρμπακίρ-Μπίγκιολ, στην περιοχή Τσάιτεπέ της επαρχίας Κοτζάκιοϊ, βρέθηκαν θαμμένα στην άκρη του δρόμου αυτοσχέδια εκρηκτικά βάρους περίπου 100 κιλών που είχαν γίνει με ανάμιξη νιτρώδους αμμωνίας και ζάχαρης και ήταν μέσα σε δύο κάνιστρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως με εντολή από την εισαγγελία, τα εκρηκτικά καταστράφηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη από την Ομάδα Καταστροφής Εκρηκτικών.

http://www.dha.com.tr/diyarbakirda-iki-ayri-noktada-tuzaklanmis-halde-bulundu_1508975.html

14/5/2017

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΤΣΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Next Article

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *