Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΕΜΟΣ

No Comments Share:

Προδοτικές επιθέσεις από το ΠΚΚ : 4 νεκροί και 16 τραυματίες

141020161303422476643_2

3 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και άλλοι 3 τραυματίστηκαν στο χωριό Σουλταντσιφλιγί της επαρχίας Μαζινταγί του νομού Μάρντιν, όταν την ώρα που περνούσε θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα, τρομοκράτες του ΠΚΚ προκάλεσαν έκρηξη σε αυτοσχέδια εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει στον δρόμο.

……………

4 στρατιώτες τραυματίστηκαν στο χωριό Τέκελι της επαρχίας Σέμντινλι του νομού Χακκάρι, όταν τρομοκράτες του ΠΚΚ προκάλεσαν έκρηξη,  την ώρα που περνούσε από τον δρόμο στρατιωτικό όχημα

……………

Από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο Γιουξέκοβας, ο ένας παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν έγινε δυνατό να σωθεί και έγινε μάρτυρας. Συνεχίζεται η θεραπεία των άλλων 3.

8 στρατιώτες τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι 2 σοβαρά, σε αγροτική περιοχή του Μπασκαλέ του νομού Βαν, όταν τρομοκράτες του ΠΚΚ προκάλεσαν έκρηξη σε αυτοσχέδια εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει στον δρόμο.

………..

Ένοπλη σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα σε δυνάμεις ασφαλείας και τρομοκρατών του ΠΚΚ στο Αντίγιαμαν. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ένας στρατιώτης.

…………..

Ένας έφεδρος λοχίας τραυματίστηκε σε σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και τρομοκρατών του ΠΚΚ στην επαρχία Τατβάν του νομού Μπίτλις.
…………..

http://www.dha.com.tr/pkkdan-hain-saldirilar_1350971.html

14/10/2016

Previous Article

ΔΥΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.