Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

0 σχόλια Share:

Ανακοίνωση από το ΠΚΚ σχετικά με την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου

images

Το ΠΚΚ δημοσίευσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση που έγινε στο κομβόι όπου ήταν και ο Κιλιτσντάρογλου.

Το Κέντρο Τύπου του HPG, δημοσίευσε ανακοίνωση στο ANF σχετικά με την εππίθεση που πραγματοποίησε στον κομβίο οχημάτων του Κιλιτσντάρογλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

Στις 25 Αυγούστου στην ζώνη Σογουκσού επί της οδού Άρτβιν-Σαβσάτ, μετά από ενημέρωση πως θα περνούσε στρατιωτικό κομβόι, οι δυνάμεις μας στις 13:45 έθεσαν ως στόχο ένα όχημα των ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής (JÖH) που προηγούνταν και το χτύπησαν αποτελεσματικά. Η πληροφορία που δίνει το τουρκικό κράτος πως από την επίθεση σκοτώθηκε ένας και τραυματίστηκαν άλλοι 2 δεν είναι αληθής, καθώς από το αποτελεσματικό χτύπημα πέθαναν πολλά μέλη των JÖH.

Η ομάδα που ενήργησε σίγουρα δεν ήταν ενήμερη πως το κομβόι ανήκε στον πρόεδρο του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Πίσω από το στρατιωτικό όχημα, ακολουθούσε κομβόι με πολιτικά οχήματα και αν και το όχημα που επέβαινε ο Κμάλ Κιλιτσντάρογλου, πέρασε από απόσταση βολής των πυρών μας, δεν υπήρξαν πυρά εναντίον του. Εν προκειμένω το CHP και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε καμμία περίπτωση δεν υπήρξε στόχος μας. Ούτε γενικά οι αντάρτες μας, ούτε οι τοπικές μας δυνάμεις έχουν τέτοιο σχέδιο. Ο σκοπός της δράσης είναι μόνο οι δυνάμεις ασφλείας του τουρκικού κράτους.¨

http://haber.sol.org.tr/toplum/pkkden-kilicdaroglu-saldirisina-iliskin-aciklama-167219
26/8/2016 

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ

Next Article

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *