Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

No Comments Share:

Βομβιστική επίθεση στο Ντιγιαρμπακίρ

150820161511238176029_2

5 αστυνομικοί  έγιναν μάρτυρες και δύο πολίτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση με όχημα βόμβα που πραγματοποίησαν τρομοκράτες του ΠΚΚ στο Τμήμα Τροχαίας Μάρτυρα Μουράτ Ουτσάρ, στην κωμόπολη Τσινάρ του νομού Ντιγιαρμπακίρ.

Αναφέρεται πως ένας από τους πολίτες που σκοτώθηκαν είναι παιδί αστυνομικού που πήγαινε στον Σταθμό Ελέγχου στον πατέρα του.Αναφέρεται πως και ο πατέρας του παιδιού είναι βαριά τραυματισμένος.
…………..

Η αιματηρή επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 13:10 σήμερα που είναι η επέτειος της έναρξης των αιματηρών δράσεων που άρχισε το ΠΚΚ το 1984, με τις επιθέσεις που έκανε τότε στο Έρουχ και στο Σέμντινλι. Μπροστά από το Τμήμα Τροχαίας του Μάρτυρα Ουτσάρ Μουράτ που βρίσκεται στην στροφή του δρόμου Τσινάρ –Μπίσμιλ, προκλήθηκε μια δυνατή έκρηξη. Μέλη του ΠΚΚ προκάλεσαν με τηλεχειρισμό έκρηξη σε φορτηγό που βρισκόταν μπροστά από το κτίριο και παρά την ύπαρξη τοίχου από  μπετόν το κτίριο υπέστη βαριές ζημιές, όπως και δύο πρατήρια καυσίμων που ήταν εκεί κοντά. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια ενός λεωφορείου που περνούσε και πολλών άλλων οχημάτων. Στο σημείο της έκρηξης άνοιξε κρατήρας πλάτους 5 μέτρων και μεγάλου βάθους.
…………………..

DHA  15/8/2016

Previous Article

ΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *