Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

No Comments Share:

Εφ. Χουριέτ 15-7-2011

Να οι λεπτομέρειες της σύγκρουσης

Άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της επίθεσης των ΠΚΚδων στην περιοχή Σίλβαν όπου σκοτώθηκαν 13 στρατιώτες και τραυματίστηκαν 7.

Στρατιωτικές πηγές και μονάδες πληροφοριών ανέφεραν πως ομάδα έξι ατόμων επί 10 μέρες παρατηρούσαν στην περιοχή τις στρατιωτικές κινήσεις. Με βάση τις πληροφορίες, ο υπεύθυνος της οργάνωσης στην περιοχή Σιλβάν πήρε την απόφαση για την δράση. Για την δράση αυτή στήριξη παρείχαν και τρομοκράτες από την περιοχή Μπάτμαν και Μπίτλις.

Η ομάδα των συνολικά τουλάχιστον 20 τρομοκρατών έστησαν ενέδρα στην περιοχή και ναρκοθέτησαν κάποιες περιοχές. Επιτέθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας από τέσσερεις διαφορετικές πλευρές με όπλα χειροβομβίδες και λόου. Έγινε γνωστό ότι οι χειροβομβίδες και τα λόου που χρησιμοποιήθηκαν προκάλεσαν και πυρκαγιά στην περιοχή.

6 τρομοκράτες έφυγαν τραυματισμένοι

Δυνάμεις ασφαλείας ανέφεραν ότι στην επίθεση σκοτώθηκαν 7 τρομοκράτες και τουλάχιστον 6 τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες τρομοκράτες πιθανολογείται ότι θα επιβραδύνουν την διαφυγή των τρομοκρατών.

Μεταφέρθηκαν ειδικές δυνάμεις από Μπόλου και Καισάρεια

Έγινε γνωστό ότι επαγγελματικές μονάδες από την Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων του Μπόλου και της Καισάρειας που είναι έτοιμες για ξαφνικά περιστατικά μεταφέρθηκαν αεροπορικώς σε αγροτικές περιοχές του Ντιγιαρμπακίρ και του Μπίγκιολ.

 

Previous Article

Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΟΧΗ : ΦΙΛΙΑ ΠΥΡΑ

Next Article

13 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *