Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

No Comments Share:

Απαγόρευση δημοσιεύσεων σχετικά με την επίθεση στην Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής Ντίτζλε

diyarbakir-dicle-jandarma-karakolu-saldiri-2mayis2016-manset

Το πρωτοδικείο του Ντίτζλε επέβαλε απαγόρευση δημοσιεύσεων σχετικά με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής Ντίτζλε.

Η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε γύρω στις 21:40 της 1/5 και έγινε με αυτοκίνητο βόμβα. Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και τραυματίστηκαν 23.

Η εισαγγελία του Ντίτζλε μετά από την επίθεση αυτή, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο του Ντίτζλε ζητώντας να επιβληθεί απαγόρευση δημοσιεύσεων σχετικά με την βομβιστική αυτή επίθεση. Η εισαγγελία στην προσφυγή της ζητούσε μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας να απαγορευτεί κάθε είδους σχετική είδηση, συνέντευξη και κριτική. Το Πρωτοδικείο της Ντίτζλε  έκρινε ως σύννομο το αίτημα της εισαγγελίας και αποφάσισε την απαγόρευση κάθε είδους δημοσιεύσεων σχετικά με την επίθεση αυτή.

http://sendika10.org/2016/05/dicle-ilce-jandarma-komutanligi-saldirisina-yayin-yasagi getirildi/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

2/5/2016

Σχ : Το Ρόιτερς τις πρώτες ώρες είχε δημοσιεύσει είδηση για πάνω από 10 νεκρούς σε αυτή την  επίθεση. Οπότε μάλλον αντιλαμβανόμαστε γιατί επιβλήθηκε αυτή η λογοκρισία. Διότι απλά τα πραγματικά νούμερα των απωλειών του τουρκικού στρατού αποκρύπτονται.

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Next Article

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *