Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΘΙΚΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ

No Comments Share:

Σημαντικός ισχυρισμός από τον βουλευτή Σαγλάρ του κόμματος CHP : Λόγω των συγκρούσεων υπάρχουν παραιτήσεις στις Τ.Ε.Δ.

42892

O βουλευτής Μερσίνας του κόμματος CHΡ Φικρι Σαγλάρ προέβη σε έναν σημαντικό ισχυρισμό. Δήλωσε πως ¨Μετά από τις εκλογές της 7/6 και λόγω των συγκρούσεων στην περιοχή, μεγάλος αριθμός στρατιωτικού προσωπικού παραιτήθηκε και ζήτησε να εργαστεί σε δήμους Μόνο στον δήμο Σελεύκειας υπέβαλαν αίτημα περίπου 200 επαγγελματίες λοχίες¨.

………….

Στην συνέχεια είπε : ¨Το πιο συχνό αίτημα που φτάνει σε εμάς τώρα είναι για δουλειά. Ιδιαίτερα μετά από τις 7/6, λόγω των καθημερινών ειδήσεων για μάρτυρες και λόγω του βρώμικου πολέμου που δεν είναι γνωστό τι είναι, συμβασιούχοι και επαγγελματίες-στρατιωτικό προσωπικό, μόλις τελειώνει η σύμβαση τους ή και με παραιτήσεις, ζητάνε πλέον να απασχοληθούν σε άλλους χώρους του δημόσιου τομέα. Ο δήμαρχος της Σελεύκειας λέει πως ¨Σε εμένα υπέβαλαν αίτημα περίπου 200 επαγγελματίες λοχίες¨…. Αν προσθέσουμε και τους άλλους δήμους το νούμερο αυτό αυξάνει πολύ¨.

Μετά από τον ισχυρισμό αυτό επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Σελεύκειας Μουσταφά Τουργκούτ ο οποίος μας είπε πως ¨Δεν γνωρίζω. Δεν θέλω να μιλήσω. Γράψε ότι θες να γράψεις¨ και μας έκλεισε το τηλέφωνο.

http://www.evrensel.net/haber/272015/chpli-saglardan-onemli-iddia-catismalar-nedeniyle-tskde-istifalar-var

7/2/2016

Previous Article

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

Next Article

¨ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *