Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

No Comments Share:

Ένας μάρτυρας και τρεις τραυματίες στο Ντιγιαρμπακίρ

230820151137349815487

Σήμερα το πρωί σε επίθεση που οργάνωσαν ΠΚΚδες κατά στρατιωτών που διασφαλίζουν την ασφάλεια σε υδροηλεκτρικό έργο στην περιοχή Κουλπ του Ντιγιαρμπακίρ, σύμφωνα με τα πρώτα νέα, ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν.


Σήμερα το πρωί μέλη του ΠΚΚ επιτέθηκαν με τυφέκια κατά στρατιωτών που προστάτευαν τον υδροηλεκτρικό σταθμό την περιοχή Κουλπ. Οι δυνάμεις ασφαλείας ανταπέδωσαν τα πυρά και έπειτα οι ΠΚΚδες διέφυγαν προς το βουνό. Από τα πρώτα πυρά 1 στρατιώτης σκοτώθηκε και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων βαριά.
Μετά από την επίθεση στην περιοχή μεταφέρθηκαν ενισχύσεις, ενώ ελικόπτερα τύπου Κόμπρα έθεσαν υπό πυκνά πυρά τα δρομολόγια διαφυγής των ΠΚΚδων. Στην περιοχή συνεχίζεται ευρεία στρατιωτική επιχείρηση για την εξουδετέρωση των διαφευγόντων ΠΚΚδων.
………….
DHA 23/8/2015

Σχ : Οι τελευταίες δύο προτάσεις από την μετάφραση είναι πάγιες σε κάθε σχετικό δημοσίευμα. Είμαστε σίγουροι πως ποτέ δεν πιάνουν κανένα μέλος του ΠΚΚ. Καταρχήν ακόμη και οι ενισχύσεις όταν μεταφέρονται σε τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα μεταφέρονται με πάρα πολύ φειδώ, καθώς όπως έχει δείξει η εμπειρία, πολλές φορές γίνεται μια δράση του ΠΚΚ κάπου και ακολούθως στήνεται παγίδα προς τις ενισχύσεις που καταφθάνουν. Οπότε…

Previous Article

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90…

Next Article

MIA KAΛH EIΔHΣH AΠO THN IMBΡO

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *