Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

No Comments Share:

Οζέρ Σεντζάρ-πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών MetroPOLL : Στόχος των στρατιωτικών επιχειρήσεων είναι οι ψήφοι που πάνε στο ΜΗΡ

1ozersencar

Ο Οζέρ Σεντζάρ-πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών MetroPOLL έκανε μια εντυπωσιακή δήλωση μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Σεντζάρ δηλώνει πως στόχος των επιχειρήσεων που γίνονται τώρα κατά της ISIS και του ΠΚΚ , είναι να παρθούν πίσω οι ψήφοι που πήγαν στο ΜΗΡ, σε μια πιθανή εκλογική αναμέτρηση. Επίσης αναφέρει πως οι επιθέσεις αυτές φέρνουν σε δύσκολη θέση και το HDP.
Nα τα μηνύματα που κοινοποίησε μέσω τουίτερ ο Σεντζάρ :


Μετά το χτεσινό συνοριακό περιστατικό, η Άγκυρα αντέδρασε πιο γρήγορα και πιο σκληρά του αναμενόμενου κατά της ISIS.
Η ένταξη της Τουρκίας στον συνασπισμό κατά της ISIS και το άνοιγμα της βάσης του Ιντζιρλίκ για να χτυπήσουν τα αμερικανικά αεροπλάνα στόχους της ISIS στην Συρία, αύξησαν απότομα και σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα να χτυπήσει η ISIS μέσα στη χώρα.
Έναντι αυτού του ενδεχόμενου συνελήφθησαν περίπου 300 μαχητές και συμπαθούντες της ISIS σε διάφορες πόλεις.
Οι εν μέρει πιο σφικτοί έλεγχοι στα συνοριακά περάσματα με την Συρία θα ενταθούν έτι περισσότερο και θα λήξει η ανοχή προς την ISIS.
Mε την συμφωνία που συνήφθη πλέον με τις ΗΠΑ σχετικά με τον αγώνα κατά της ISIS, γίνεται αντιληπτό πως εγκαταλείπονται τα επιδιωκόμενα από την ηγεσία του Άσαντ.
Γίνεται αντιληπτό πως η Τουρκία αφήνει τα σχέδια της για να μπει στον εναέριο χώρο και στα εδάφη της Συρίας. Το 68% του κόσμου υποστηρίζει αυτή την πολιτική.
Η κυβέρνηση πήρε μια σημαντική απόφαση και άρχισε επιχειρήσεις ταυτόχρονα κατά της ISIS και του ΠΚΚ. Αυτό είναι κάτι που σχετίζεται με τις πρόωρες εκλογές.
Με τις αποφάσεις αυτές γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθεί η αντίληψη του κόσμου πως η κυβέρνηση επιδεικνύει ανοχή στην ISIS και στο ΠΚΚ.
Ο στόχος δηλαδή είναι να παρθούνε πίσω οι ψήφοι που πήγαν στο ΜΗΡ. Οι επιχειρήσεις κατά του ΠΚΚ θα φέρουν σε δύσκολη θέση και το HDP απέναντι στην κοινή γνώμη.
…………….
Εφ. Ταράφ 26/7/2015

Previous Article

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜNΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΔΙΚ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *