Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

No Comments Share:

Ανακοίνωση από το QSD σχετικά με την επίθεση της Ρωσίας

Η Λίλουα Εμπντουλλάχ-εκπρόσωπος της Κίνησης Καταιγίδα Τζίζρε κατήγγειλε με σκληρή γλώσσα την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στην μονάδα της και ανέφερε πως ως αποτέλεσμα αυτού του βομβαρδισμού ένας μαχητής έγινε μάρτυρας και δύο άλλοι τραυματίστηκαν.

Σήμερα ρωσικά μαχητικά στα βόρεια της Ντεϊρ ελ Ζορ, στην περιοχή όπου βρίσκεται η εταιρία αερίου Koniko, βομβάρδισαν μαχητές της QSD. Σχετικά με την επίθεση αυτή ανακοίνωση έκανε η Λίλουα Εμπντουλλάχ-εκπρόσωπος της Κίνησης Καταιγίδα Τζίζρε. Η Εμπντουλλάχ ανέφερε πως οι αυτές οι επιθέσεις που πραγματοποιεί η Ρωσία, υπηρετούν μόνο την τρομοκρατία και βλάπτουν το αγώνα που δίνουν οι QSD ενάντια στην τρομοκρατία.

Οι επικεφαλίδες της ανακοίνωσης της Λίλουα Εμπντουλλάχ-εκπροσώπου της Κίνησης Καταιγίδα Τζίζρ έχουν ως εξής:

¨Δυνάμεις μας μαζί με δυνάμεις του Στρατιωτικού Συμβουλίου Ντέιρ Ελ Ζορ, την ώρα ανατολικά του Ευφράτη, προωθούνταν ενάντια στις τρομοκρατικές ομάδες στην επιχείρηση τους για την εκκαθάριση της περιοχής Τζίζρε, δέχτηκαν για δεύτερη φορά επίθεση από ρωσικές δυνάμεις. Αυτή την φορά οι ρωσικές δυνάμεις στην επίθεση τους έθεσαν στο στόχαστρο τους μαχητές μας που βρισκόταν ΒΑ της Ντειρ Ελ Ζορ στην περιοχή της εταιρίας αερίου Koniko. Η Ρωσία με αυτήν της την στάση καταπάτησε όλες τις ελπίδες του λαού μας για απελευθέρωση από την τρομοκρατία.¨

Η Εμπντουλλάχ ανέφερε πως τα ρωσικά μαχητικά κινούμενα στην κατεύθυνση των συμφερόντων του συριακού καθεστώτος  έβλαψαν τις δυνάμεις τους, πως σε αυτή την επίθεση ένας μαχητής έφυγε για την αιωνιότητα και άλλοι δύο τραυματίστηκαν και ότι σε αυτήν την επίθεση ζημιές υπέστησαν και οι υποδομές της εταιρίας αερίου.

Η Εμπντουλλάχ είπε πως ¨Οι επιθέσεις που πραγματοποίησε η Ρωσία εναντίον μας υπηρετούν μόνο την τρομοκρατία και βλάπτουν το αγώνα που δίνουν οι QSD ενάντια στην τρομοκρατία¨ και πρόσθεσε πως δεν θα παραμείνουν σιωπηλοί απέναντι στις επιθέσεις.

https://anfturkce.net/rojava-surIye/qsd-den-rusya-nin-saldirilarina-iliskin-aciklama-96667
25/9/2017
Σχ: Στην μια μεριά βρίσκονται οι δυνάμεις του Άσαντ και στην άλλη οι Κούρδοι. Δίνεται ένας αγώνας για το ποιος θα εκδιώξει πρώτος τους ισλαμιστές και να διασφαλίσει έτσι περισσότερα εδάφη. Η κατάσταση θυμίζει το 1945 όταν μέσα στην Γερμανία από την μια μεριά έκαναν προέλαση οι Ρώσοι και από την άλλη οι Αμερικάνοι-Άγγλοι.   

Previous Article

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *