Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΒΑΡΙ : 5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ, 9 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

0 σχόλια Share:
Spread the love

Εφ. Χουριέτ 24-9-2011

Επίθεση σε τμήμα Στρατοχωροφυλακής στην πόλη Περβάρι του Σιίρτ : 5 στρατιώτες μάρτυρες, 9 τραυματίες.

Τρομοκράτες του ΠΚΚ πραγματοποίησαν επίθεση με τυφέκια στο τμήμα Μπελένολουκ της Στρρατοχωροφυλακής πόλη Περβάρι του Σιίρτ. Στην επίθεση 5 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 9 τραυματίστηκαν. Ανακοινώθηκε πως στην περιοχή συνεχίζονται σφοδρές συγκρούσεις.

Τρομοκράτες του ΠΚΚ πραγματοποίησαν επίθεση στο τμήμα Μπελένολουκ της Στρατοχωροφυλακής πόλη Περβάρι του Σιίρτ. Οι στρατιώτες από το τμήμα ανταπέδωσαν τα πυρά και η σύγκρουση συνεχίζεται. Αναφέρθηκε ότι οι τρομοκράτες για να αποτρέψουν την μεταφορά ενισχύσεων στο σημείο τοποθέτησαν στον δρόμο πολλές νάρκες.

Η επίθεση έγινε τις βραδινές ώρες και άρχισε με βολές από τυφέκια. Προηγήθηκαν βλήματα από ρουκέτες και μετά από αυτόματα, και από τα πρώτα πυρά 1 στρατιώτης σκοτώθηκε και 3 τραυματίστηκαν.

Όταν οι στρατιώτες από το στρατόπεδο ανταπέδωσαν τα πυρά, ομάδα τρομοκρατών έφυγε προς το χωριό. Στρατιώτες που θέλανε να εξουδετερώσουν του τρομοκράτες που έφευγαν, τους ακολούθησαν και υπήρξε σύγκρουση μέσα στο χωριό.

ΠΑΓΙΔΑ ΜΕ ΝΑΡΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Εντοπίστηκε ότι οι ΠΚΚδες για να αποτρέψουν την μεταφορά ενισχύσεων στο σημείο έστησαν στον δρόμο του χωριού πολλές παγίδες με νάρκες. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των δυνάμεων ασφαλείας για την εκκαθάριση των ναρκών.

Η 3η Ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων από το Σίιρτ εστειλε ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες με ελικόπτερο Σικόρσκι. Έγινε γνωστό ότι οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και τα ελικόπτερα. Για αυτό ανακοινώθηκε ότι υπήρξε δυσκολία στην προσγείωση των ελικοπτέρων. Ανακοινώθηκε επίσης ότι ελικόπτερα Κόμπρα βομβάρδισαν ιδιαίτερα τις περιοχές όπου βρισκόταν οι ΠΚΚδες.

Τρείς από τους τραυματισμένους στρατιώτες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Σιρνάκ.

Στο μεταξύ όλοι οι γιατροί που υπηρετούν σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία στην Σίιρτ κλήθηκαν στα καθήκοντα τους. Πήγαν στα νοσοκομεία και περιμένουν τους τραυματίες που θα έλθουν.

Previous Article

¨ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΑΝ¨ !

Next Article

¨ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *