Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ

No Comments Share:

Υπουργός Άμυνας του Λιβάνου Σαάμπ προς τον Χουλουσί Ακάρ: Χωρίς την έγκριση της Δαμασκού η ¨ασφαλής περιοχή¨ θεωρείται κατοχή

Ο υπουργός Αμύνης του Λιβάνου Ιλιάς Μπου Σαάμπ,  αναφερόμενος στην ¨ασφαλή περιοχή¨ που θέλει  να συστήσει η Τουρκία στην Συρία,  είπε στον υπουργό Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, πως χωρίς την έγκριση της Δαμασκού οποιαδήποτε στρατιωτική παρουσία θα θεωρηθεί κατοχή.

Ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ στις 16 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της συνόδου ασφαλείας του Μονάχου συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Λιβάνου Ιλιάς Μπου Σααμπ.

Σύμφωνα όσα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputnik,  το  Πρακτορείο Εθνικών ΜΜΕ που έχει έδρα τον Λίβανο, αναφέρει πως Σαάμπ και Ακάρ  συζήτησαν το θέμα της ¨ασφαλούς περιοχής¨  που επιθυμεί η Τουρκία στην βόρεια Συρία.

Ο Σάαμπ στο θέμα αυτό εξέφρασε τους δισταγμούς του και δήλωσε πως “Η ασφαλής περιοχή δεν θα είναι η επιθυμητή λύση. Θα είναι μόνο ένας χώρος προστασίας των τρομοκρατών” .

Ο Σάαμπ ανέφερε στον Χουλουσί Ακάρ πως είναι ενάντιοι σε οποιαδήποτε δύναμη που κατέχει την Συρία χωρίς την άδεια της Δαμασκού, ενώ σχετικά με το θέμα της ασφαλούς περιοχής χρησιμοποίησε την φράση ¨Δεν καλωσορίζουμε την παρουσία τουρκικών δυνάμεων στη Συρία χωρίς την έγκριση της Συρίας αυτό το θεωρούμε ως μία κατοχή”.

http://sendika63.org/2019/02/lubnan-savunma-bakani-saabdan-hulusi-akara-samin-onayi-olmadan-guvenli-bolge-isgal-sayilir-530958/

18/2/2019

Previous Article

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ…

Next Article

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.