Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο : 3 νεκροί

No Comments Share:

Έκρηξη στο Ρειχανλι: 3 νεκροί

Έκρηξη συνέβη σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην πόλη Ρεϊχανλί του νομού Χατάι.
Από την έκρηξη το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία μπάλα φωτιάς με αποτέλεσμα δύο άτομα πέθαναν και ένα να τραυματιστεί βαριά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ανέφερε πως στο αυτοκίνητο βρισκόταν βόμβα και πρόσθεσε πως το περιστατικό μπορεί να σχετίζεται με την τρομοκρατία. Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν  ανέφερε πως στο αυτοκίνητο που βρισκόταν τρεις Σύριοι κάτοικοι Τουρκίας.

…….
Σε δήλωση που έκανε σχετικά με την έκρηξη ο νομάρχης του Χατάι είπε :” Από την έκρηξη από τα τρία άτομα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό, τα δύο πέθαναν και ο άλλος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Εκτιμάται πως η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ενώ έχουν εντοπιστεί και τα στοιχεία ταυτότητας του Σύριου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Ολες οι μονάδες μας εργάζονται για τη διαλεύκανση της κάθε πλευράς του περιστατικού αυτού ενώ σε αυτό ζημιά δεν υπέστη ούτε κανένας πολίτης μας ούτε ο περιβάλλων χώρος.οι σχετικές με το περιστατικό αυτό εξελίξεις θα κοινοποιηθούν στην κοινή γνώμη”..

https://youtu.be/I2tosJ0C1Sg

……..

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/1472373/Hatay_Reyhanli_da_patlama__3_olu.html

Σχ: Η Τουρκία είναι μία εμπόλεμη ζώνη. Οσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, υπάρχει πιθανότητα να το αντιληφθούν με πικρό τρόπο. Όπως οι Γερμανοί το 2016 στο κεντρικότερο σημείο της Κωνσταντινούπολης…

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

 

Previous Article

Χαμογελαστός όταν αναφέρεται στον θάνατο των πιλοτων…

Next Article

Μεταφορά τουρκικών αρμάτων μάχης στην Κυπρο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *