Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εισβολή, βόμβες, θάνατοι και ηρωική αντίσταση (6η μέρα)

0 σχόλια Share:

Στην ΒΑ Συρία η ιστορική αντίσταση των λαών, ενάντια στις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού κράτους, συνεχίζονται στην 6η μέρα

12:00

Νοσοκομείο Λέηγκεριν: 75 πολίρες έγιναν μάρτυρες και 450 τραυματίστηκαν

Το νοσοκομείο Λέγκεριν που βρίσκεται στο Τιλ Τεμίρ, ανακοίνωσε πως κα΄τα την συνεχιζόμενη επί 6 μέρες επίθεση του τουρκικού στρατού εισβολής και των συμμοριών του στην Σερεκανίγε, σκοτώθηκαν 75 πολίτες και τραυματίστηκαν 450.

11:57

Στην πόλη Σερκανίγε, συνεχίζεται για 6η μέρα η ιστορική αντίσταση της Ροζάβα

11:47

Μετά από την ανακοίνωση της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας πως έφτασαν σε συμφωνία με την συριακή κυβέρνηση, ο συριακός στρατός, έφτασε στην Τιλ Τεμίρ του καντονίου Χασέκε.

11:27

Μάρτυρας έγινε ο Χισέν Ρέσο –ανταποκριτής του καναλιού Çıra TV, που είχε τραυματιστεί βαριά στην χτεσινή επίθεση του τουρκικού κράτους-εισβολέα στην Σερεκανίγε.

……………..

10:25

Σε κοινή τους ανακοίνωση φυλακισμένοι των ΠΚΚ και PAJK, σχολιάζουν τις τουρκικές επιθέσεις εισβολείς, λέγοντας πως ¨Aποτελούν δήλωση πως το τουρκικό κράτος έχτισε την ίδια του την ύπαρξη πάνω στην εξαφάνιση των Κούρδων¨. Οι κρατούμενοι δηλώνουν ¨Θα κερδίσουμε¨.

10:14
Ο Γιόνας Ζόστεντ-ηγέτης του αριστερού κόμματος της Σουηδίας κατηγόρησε τον ΟΗΕ και την ΕΕ για την παθητική στάση που τηρούν ενάντια στην τουρκική εισβολή στην Ροζάβα και στην βόρεια Συρία και δήλωσε πως ¨Αυτό πλέον πρέπει να τερματισθεί και να εφαρμοστούν κυρώσεις στην Τουρκία.

09:26

Οι μαχητές που επιδεικνύουν μια λαμπρή αντίσταση ενάντια στις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού κράτους στην Σερεκανίγε, δηλώνουν πως πρόκειται για έναν πόλεμο επιβίωσης και καλούν όλο τον κουρδικό λαό να εξεγερθεί και να περάσει στην αντίσταση.

09:24

Ο πρόεδρος του γαλλικού πολιτικού κόμματος Ένωση Δημοκρατών & Ανεξαρτήτων Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ, ζήτησε να ακυρωθεί το ματς ποδοσφαίρου που θα γίνει απόψε μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας, λόγω του στρατιωτικού χαιρετισμού που έκαναν οι Τούρκοι παίχτες για να στηρίξουν την τουρκική εισβολή.

08:20

Μετά από την σύνοδο το βράδυ του Σαββάτου στην Γαλλία του Συμβουλίου Ασφαλείας, ανακοινώθηκε πως η τουρκική εισβολή καταγγέλλεται με ¨τις πιο σκληρές εκφράσεις¨, ενώ θα ληφθούν και μέτρα για την ασφάλεια των Γάλλων πολιτών και στρατιωτών που βρίσκονται στο πεδίο.

…………

07:09

Στην Σερεκανίγε οι μάχες συνεχίζονται από χθες το βράδυ αδιάκοπα. Οι μαχητές των SDG προβάλλοντας μεγάλη αντίσταση, απέκρουσαν τις κινήσεις εισόδου στην πόλη. Οι δυνάμεις εισβολής προσπάθησαν να μπούνε από τα βόρεια και τα ανατολικά, αλλά οι επιθέσεις απέτυχαν. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες. Στις χτεσινές συγκρούσεις καταστράφηκαν δύο οχήματα panzer, ενώ χτυπήθηκα  1 μπουλντόζα και 2 άλλα οχήματα  έργου. Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 23 στρατιώτες.

https://anfturkce.com/guncel/tarIhI-dIrenIS-6-gUenUende-131685

14/10/2019

Previous Article

H απάντηση του Κρεμλίνου στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης στρατών Τουρκίας και Ρωσίας

Next Article

Δεν ενισχύω οικονομικά την τουρκική εισβολή, δεν αγοράζω αυτά τα μοντέλα οχημάτων

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Donec sem, felis Praesent Lorem libero risus. ut ut tempus eleifend id