Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ….

0 σχόλια Share:

Η Μεραρχία Χαμζά ετοιμάζεται  για ανατολικά του Ευφράτη

Η Μεραρχία Χαμζά που είναι ένα από τα πιο γνωστά τμήματα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ÖSO), άρχισε να ετοιμάζεται για την στρατιωτική επιχείρηση που θα οργανώσει η Τουρκία ανατολικά του Ευφράτη.

Η Μεραρχία Χαμζά που συστάθηκε ενάντια το Ισλαμικό Κράτος το 2015, αποτελείται από Τουρκμένους και υπό την αιγίδα του ÖSO, στήριξε τον τουρκικό στρατό στις επιχειρήσεις Ασπίδα Ευφράτη και  Κλάδος Ελαίας.

Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από περίπου 6.500 μαχητές και τώρα ετοιμάζεται για μια πιθανή επιχείρηση των ΤΕΔ στα ανατολικά του Ευφράτη.

Ο Σεγίφ Εμπού Μπεκίρ-αξιωματικός αυτής της ομάδας που στην περιοχή Αζέζ  μαθαίνει τακτικές πολέμου και κάνει ασκήσεις βολών, μίλησσεε στον ανταποκριτή του πρακτορείου  Αναντολού.

¨Ετοιμαζόμαστε και εκπαιδεύουμε τους στρατιώτες μας¨.

Ο Εμπύ Μπεκίρ δήλωσε  : ¨Αυτή τη στιγμή γίνονται ετοιμασίες και εκπαιδεύουμε τους στρατιώτες μας για μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση που θα γίνει στα ανατολικά του Ευφράτη, ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις ΠΚΚ και PYD. Δεν έχουμε π΄ροβλημα με τους Κούρδους αδερφούς μας που ζούνε εκεί. Το αντίθετο, θα τους σώσουμε από την τρομοκρατία…Με όλες μας τις προσπάθειες ετοιμαζόμαστε για ανατολικά του Ευφράτη. Ως ÖSO  στόχος είναι να σώσουμε τους πολίτες μας που βρίσκονται ανατολικά του Ευφράτη από την τυραννία της τρομοκρατίας.¨

Ο Εμπού Μπεκίρ είπε πως η τρομοκρατική οργάνωση καταπιέζεικαι τυραννά τον κόσμο στις περιοχές που κατέχει και πρόσθεσε πως ¨Για αυτό τον λόγο ετοιμαζόμαστε….. Μετά από την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, άρχισε να είναι πιο διακριτή στις περιοχές  Σεχμπά και Τελ Ριφάτ. Με την πολιτική και στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας, θα καθαρίσουμε και εκείνες τις περιοχές από την τρομοκρατία¨

Ο Εμπού Μπεκίρ, είπε πως η Τορκία με την συμφωνία του Σότσι, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των πολιτών στην Ιντλίμπ.   Δήλωσε : Η συμφωνία αυτή είχε μεγάλη σημασία για τους περίπου 4 εκ. ανθρώπους που ζούνε εκεί. Βλέπουμε πως το καθεστώς  Άσαντ και οι υποστηρικτές του και ιδιαίτερα οι ιρανικές δυνάμεις,  κάνουν προσπάθειες για να χαλάσουν την συμφωνία. Σε μια πιθανή επίθεση  εκεί ως ÖSO  θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αδερφούς  μας εκεί που κάνουν προσπάθειες για την επανάσταση¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/hamza-tumeni-firatin-dogusu-icin-hazirlaniyor-545970.html

17/11/2018

Σχ: H φωτογραφία της ανάρτησης εννοείται πως είναι δική μας επιλογή.

Οι μισθοφόροι της Τουρκίας, που χρηματοδοτούνται, εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται από την Τουρκία, τρίβουν τα χέρια τους μόλις μυρίσουν αίμα….Σου λέει θα αρπάξουμε πάλι από τις περιουσίες των άλλων.

Είναι ενδεικτικό πάντως του νέου τρόπου διεξαγωγής των κατακτητικών πολέμων από την πλευρά της Τουρκίας. Δημιουργεί έναν υποτίθεται στρατό από ντόπιους-πληρωμένα τσιράκια, για να τον προβάλλει στα ΜΜΕ, να δικαιολογεί την επέμβαση της και να ωραιοποιεί έτσι τις αγριότητες της…

Previous Article

KIΝΔΥΝΕΥΕΙ Η KΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ;

Next Article

TOYΡΚΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

facilisis nunc diam Phasellus dolor Donec libero. luctus Praesent