Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

No Comments Share:

Διαδήλωση στο Ακτσάκκαλε από μέλη του OSO (Ελεύθερος Συριακός Στρατός) με πολεμικές στολές

Mέλη του OSO συναντήθηκαν στο Ακτσάκκαλε του νομού Σανλιούρφας που βρίσκεται απέναντι από την συριακή πόλη Τελ Αμπιγιάντ που ελέγχεται από τις δυνάμεις του YPG (με στήριξη από τον αμερικανικό στρατό) και ζήτησαν από την Τουρκία να κάνει στρατιωτική επιχείρηση. Μάλιστα κάποιοι από τους διαδηλωτές φορούσαν και στρατιωτικές στολές.

Εντύπωση προκάλεσε πως η διαδήλωση του OSO, έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία ο ΠτΔ Ερντογάν μιλά για στρατιωτική επιχείρηση που θα γίνει στα ανατολικά του Ευφράτη και την στιγμή που οι Τ.Ε.Δ. κάνουν βολές προς την περιοχή εκεί. Την περασμένη εβδομάδα, τοπικές πηγές στην Συρία ανέφεραν πως η Τουρκία μετέφερε στο Ακτσάκκαλε περίπου 1200 μέλη του OSO.

Σύμφωνα με την είδηση από το DHA, περίπου 3.000 Σύριοι (μεταξύ των οποίων και κάποιοι αρχηγοί φυλών) μετά το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στο στάδιο του  Ακτσάκκαλε. Το πλήθος που κρατούσε στα χέρια του σημαίες του OSO, κραύγασε συνθήματα κατά των  PKK  και YPG . Οι διαδηλωτές έλεγαν πως λόγω τω πιέσεων από το PYD/YPG αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα εδάφη τους και ζητούσαν να επιστρέψουν το συντομότερο στην πατρίδα τους.

Οι καταγόμενοι από την Συρία έλεγαν πως θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους στην Τελ Αμπιγιάντ και στο Κομπάνι και για αυτό ζήτησαν να από τις Τ.Ε.Δ. να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη.

Ανέφεραν πως οι ίδιοι θα μετάσχουν και θα πολεμήσουν σε μια επιχείρηση που θα οργανώσουν οι ΤΕΔ και είπαν : ¨Εμείς ζητάμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Για αυτό θέλουμε να αρχίσει η  στρατιωτική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη, από τον τουρκικό στρατό και τον OSO.  Το συντομότερο να γίνει η επιχείρηση, τα εδάφη μας να εκκαθαριστούνε από τους τρομοκράτες των PKK/PYD και εμείς να επιστρέψουμε στα σπίτια και στην πατρίδα μας που επί χρόνια νοσταλγούμε¨

Akçakale’de savaş kamuflajlı ÖSO gösterisi: YPG’ye operasyon istediler

12/11/2018

Σχ: Τους οργάνωσε, τους εκπαίδευσε τους συντηρεί και τους οληρώνει η Τουρκία και τώρα δηλώνουν έτοιμοι να εκπληρώσουν αυτό που θα τους διατάξει ο ¨αφέντης¨… 

Στο μεταξύ έβαλαν και στρατιωτική στολή…

Κάποιοι με  100 κιλά ο καθένας και δηλώνουν έτοιμοι για πόλεμο…

Previous Article

ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ…

Next Article

Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *