Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ 3-4 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ¨

0 σχόλια Share:

Οι δολοφόνοι ¨λευκοί¨ και αποζημίωση δεν χρειάστηκε

4k

Ολοκληρώθηκε η αγωγή που είχε υποβάλλει η οικογένεια της Τζεϊλάν Ονκιόλ, η οποία είχε σκοτωθεί στις 28/9/2009 όταν την ώρα που έβοσκε ζώα στο χωριό Σενλίκ της επαρχίας Λίτζε του νομού Ντιγιαρμπακίρ, χτυπήθηκε από βολή όλμου.

Το Διοικητικό Δικαστήριο του Ντιγιαρμπακίρ που εκδίκασε την υπόθεση, ενώ εκδίκασε υλική αποζημίωση 28.208 λίρες, έκρινε πως δεν είναι ¨αναγκαία¨ η ηθική αποζημίωση που είχε μαζέψει με τα χέρια της τα κομμάτια από το πτώμα του παιδιού της. Από το δωδεκάχρονο παιδί έμεινε πίσω μόνο μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στα 7 του χρόνια και η σχετική έρευνα από την αρχή ως το τέλος ήταν γεμάτη σκάνδαλα.

Οι καταθέσεις της οικογένειας Ονκιόλ λήφθησαν δίπλα στο κομματιασμένο σώμα της Τζεϊλάν, ενώ η νεκροψία αντί να γίνει στην ιατροδικαστική, έγινε στο φυλάκιο. Σύμφωνα με την κατάθεση του μεγαλύτερου αδερφού της Τζεϊλάν ¨Καταθέταμε 3-4 ώρες δίπλα στο κομματιασμένο πτώμα της αδερφής μου. Ερευνούσαν το σώμα της αδερφής μου στην αυλή του φυλακίου.  Μετά τυλίξαμε την Τζεϊλάν μας στην ποδιά της μάνας μου και πήγαμε και την θάψαμε.¨Στις 4/4/2013 οι ύποπτοι της έρευνας σχετικά με τον θάνατο της Ονκιόλ που κατηγορήθηκαν για ¨κακή χρήση καθήκοντος¨, αθωώθηκαν.

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα  7/1/2015     

Previous Article

ΝΙΚΗ !

Next Article

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *