Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

14ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΝΤΙΝΛΙ

0 σχόλια Share:

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 12-9-2011

Κρατική τρομοκρατία στο Σέμντινλι : Τρεις πολίτες δολοφονήθηκαν

Σε ένοπλη σύγκρουση που συνέβη στην πόλη Σέμντινλι του Χακκάρι, μετά από πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασε την ζωή του ο 14χρονος Οσμάν Ερμπάς και τρεις ακόμη πολίτες. Στην σύγκρουση σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός και τραυματίστηκαν επτά στρατιώτες.

Η επίθεση στην αστυνομία και στην στρατοχωροφυλακή του Σέμντινλι οργανώθηκε περίπου στις 22.00. Ακολούθησε σφοδρή σύρραξη.

Από τα τυχαία πυρά αστυνομικών και στρατιωτών έχασαν την ζωή τους ο 14χρονοςΟσμάν Ερμπάς, ο Νετζντέτ Γκιουρελί και ο Ταγιάρ Γκιουρελί που βρισκόταν σε γάμο που γινόταν μπροστά στο δημαρχείο του Σέμντινλι. Πληροφορίες που φτάνουν κάνουν λόγο για έναν αστυνομικό και έναν υπαξιωματικό νεκρό.

 

Αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Σεντάτ Τορέ και οι συγγενείς του 14χρονου θέλησαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά οι στρατιώτες δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο που ήρθε να περάσει κι έτσι ο Ερμπάς πέθανε από αιμορραγία. Όταν αργότερα το ασθενοφόρο πήρε το πτώμα του Ερμπάς, πάλι οι στρατιώτες δεν επέτρεπαν να περάσει και υποχρεώθηκε να περίμενε για κάποιο διάστημα μπροστά στο δημαρχείο.

Κατά την διάρκεια της σύγκρουσης αστυνομικοί και στρατιώτες πυροβολούσαν με αυτόματα όπλα και εκτοξευτήρες ρουκετών τυχαία.

……………….

 

Previous Article

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΛ-ΤΖΑΖΙΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *