Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ…

No Comments Share:

Κουρδικο Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ   20-4-2011

H αστυνομία πρώτα τον σκότωσε και μετά τον κλώτσησε

Αναφέρθηκε πως όταν μετά τους πυροβολισμούς της αστυνομίας πάνω στο πλήθος που διαμαρτυρόταν για το βέτο το έβαλε το YSK στους ανεξάρτητους υποψηφίους, έχασε την ζωή του ο Ιμπραήμ Ορούτς, οι αστυνομικοί τον κλώτσησαν κιόλας κάτω.

Χιλιάδες άτομα στο Μπίσμιλ μεταξύ των οποίων και η δήμαρχος Τζεμιλέ Εμίνογλου συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο του BDP για να διαμαρτυρηθούνε για το βέτο που έβαλε το YSK στους ανεξάρτητους υποψηφίους, και περπάτησαν προς την λεωφόρο του ΝΑΤΟ. Μετά από την διαδήλωση έκαναν ανακοίνωση τύπου καταγγέλλοντας την απόφαση του YSK. Όταν το πλήθος θέλησε να περπατήσει προς το κέντρο της πόλης επενέβη η αστυνομία με δακρυγόνα και πάντσερ και αργότερα πυροβολώντας πάνω στο πλήθος. Το πλήθος απάντησε πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς.

5 ΑΤΟΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων 5 άτομα τραυματίστηκαν από σφαίρες αστυνομικών. Στο μεταξύ η αστυνομία δεν επέτρεψε σε κανέναν να πλησιάσει τους τραυματισμένους. Αναφέρεται ότι αστυνομικός πήγε μετά από μισή ώρα στους πληγωμένους και στον νεκρό Ιμπραήμ Ορούτς και ενώ ήταν κάτω τους κλώτσησε και τους χτύπησε με τον υποκόπανο του όπλου του. Τα 5 άτομα στριμωγμένα σαν σαρδέλες στα αστυνομικά οχήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μπίσμιλ, ενώ εκατοντάδες άτομα πήγαν μπροστά στο νοσοκομείο όταν έμαθαν πως ο Ορούτς που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και στο στήθος, πέθανε.

……………

Σχόλιο : Θέλω να δω αν όλα αυτά (διαδηλώσεις, επεισόδια, θάνατος, τραυματισμοί)  θα παίξουν καθόλου στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια…. 

Previous Article

¨ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ¨

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *