Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΗΕ : Βομβαρδισμένα υδραγωγεία στην ΒΑ Συρία…

0 σχόλια Share:

OHE : Τουλάχιστον  165.000 εκτοπίστηκαν από τα εδάφη τους

Υπηρεσίες του ΟΗΕ ζητούν την επείγουσα αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την βόρεια και ανατολική Συρία, καθώς όπως αναφέρουν λόγω των συγκρούσεων μέχρι σήμερα τουλάχιστον 165.000 άτομα εκτοπίστηκαν.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον ΟΗΕ, σχετικά με τις γενοκτονικές επιθέσεις εισβολής του τουρκικού ρκάτους στην βόρεια Συρία.

…………….

Ο Γενς Λάερκε- εκπρόσωπος Συντονισμού Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ (OCHA)υπενθύμισε την 5μερη εκεχειρία ανάμεσα στο τουρκικό κράτος και τις ΗΠΑ και είπε: ¨ Αν και σε κάποιες περιοχές υπάρχει η εκεχειρία, σήμερα το πρωί συνεχίζουν να έρχονται αναφορές για βομβαρδισμούς και συγκρούσεις στον περίβολο της πόλης Σερεκανίγε¨.

WHO: ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Ταρίκ Γιασάρεβιτς- εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΗΟ), είπε πως πολίτες εξακολουθούν να εγκαταλείπουν τα μέρη τους προς αναζήτηση ασφάλειας, πως στην περιοχή υπάρχουν βασικές ανάγκες  και ότι λογω των επιθέσεων στις πόλεις Σερεκανλίγε και Γκίρε Σπι, τα νοσοκομεία υπέστησαν ζημιές και παραμένουν κλειστά.

………………

UNICEF : ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ

Η Μαριχίε Μερκάντο-εκπρόσωπος της UNICEF, εξέφρασε την ανησυχία της καθώς όπως είπε στην επαρχία Χεσέκε, λόγω των συγκρούσεων εκατοντάδες χιλιάδες άτομα δεν έχουν νερό. Η Μερκάντο είπε πως ¨Το υδραγωγείο Αλούκ που διασφαλίζει νερό σε 400.000 ανθρώπους στην Χεσέκε, λόγω  των επιθέσεων υπέστη βλάβες και ακόμη δεν λειτουργεί.

……………..

https://anfturkce.com/rojava-surIye/bm-en-az-165-bin-insan-yerinden-edildi-131996

18/10/2019

Σχ: Αυτό με τα υδραγωγεία και τα νοσοκομεία, καλό είναι να το σημειώσουν και οι Έλληνες αξιωματούχοι….

Previous Article

Βίντεο-Τεράστια σημαία και σφαγή ζώων σε προσευχή υπέρ της τουρκικής εισβολής…

Next Article

Μετά από αίτημα της τουρκικής πρεσβείας….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *