Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 1-9-2011

Ο Οτζαλάν επί 4 μήνες δεν μπορεί να συναντήσει την οικογένεια του

Ο Μεχμέτ Οτζαλάν-αδερφός του ηγέτη του ΠΚΚ ανακοίνωσε πως εδώ και 4 μήνες δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τον αδερφό του. Δήλωσε πως ¨Όλες οι αιτήσεις που κάνουμε εδώ και 4 μήνες απορρίπτονται. Την Δευτέρα ζητήσαμε να συναντηθούμε λόγω Μπαϊραμιού, αλλά απορρίφθηκε η αίτηση. Τώρα περιμένουμε την απάντηση στην αίτηση που υποβάλαμε για Παρασκευή.

Ο Μεχμέτ Οτζαλάν κάτοικος της πόλης Χαλφέτι του νομού Σανλιούρφας είπε πως η απαγόρευση συνάντησης για τον Αμπντουλλάχ Οτζαλάν δεν αφορά μόνο τους δικηγόρους του αλλά και τον ίδιο. Ο Οτζαλάν μίλησε στην εφημερίδα Ταράφ και ανέφερε τα εξής :

¨Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για νέα απαγόρευση. Εμείς 11 χρόνια τώρα αντιμετωπίσαμε διάφορα εμπόδια. ¨η δεν μας επέτρεπαν να τον συναντήσουμε ή οι συναντήσεις μας κοβόταν. Κατά το κέφι τους μας εμποδίζουν. Επί χρόνια παραπονιόμαστε για αυτά στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Και αυτή τη φορά τα ίδια γίνονται. Πάλι για 4 μήνες δεν μπορούμε να τον συναντήσουμε.

……………………….

¨Κατά τις συναντήσεις μας οι αρμόδιοι της φυλακής μας λένε πως «δεν θα μιλάτε κουρδικά, αν μιλήσετε θα διακόψω την συνάντηση». Παρά το ότι η συνάντηση μας είναι μια ώρα, μας λένε μισή ώρα. Αυτά δεν είναι δυνατόν να τα καταλάβω¨.

 

…………..

 

Previous Article

ANOΔΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Next Article

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *