Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΑΥΡΙΟ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !

0 σχόλια Share:

Πορεία τριών ημερών στο Λαύριο, ενάντια στην απομόνωση

Κούρδοι που ζούνε στο Λαύριο ετοιμάζονται για μια πορεία ενάντια στην διεθνή συνωμοσία

Φέτος με σκοπό την καταγγελία της διεθνούς συνωμοσίας της 15ης Φεβρουαρίου που έγινε κατά του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, υπό την ηγεσία της Tevgera Ciwanen Şoresger (κουρδική νεολαία που ζει στην Ευρώπη) θα πραγματοποιηθεί πορεία τριών ημερών που θα αρχίσει στις 13 Φεβρουαρίου. Κατά την πορεία θα εκφραστεί η στήριξη στους απεργούς πείνας που διαμαρτύρονται ενάντια στην απομόνωση που εφαρμόζεται στον Οτζαλάν.

¨Παρά την συνωμοσία οι Κούρδοι κατέστησαν μεγάλη δύναμη¨

Σε σχέση με την διαμαρτυρία η εκτελεστική επιτροπή ανέφερε πως σκοπός της συνωμοσίας ήταν ο κουρδικός λαός, ο Οτζαλάν και η ματαίωση του αγώνα του ΠΚΚ : ¨Ποτέ δεν θα αποδεχτούμε την αιχμαλωσία του Ηγέτη μας και θα αγωνιστούμε μέχρι να τερματισθεί. Καταρχήν οι ΗΠΑ και η Τουρκία, αλλά και οι άλλες δυνάμεις που πήραν μέρος  σε αυτή την συνωμοσία, είχαν ως στόχο να τερματίσουν το ΠΚΚ και την ηγεσία του, αλλά το ΠΚΚ όπως στα 40 χρόνια της ιστορίας του, έτσι και σήμερα, αποτελεί μια μεγάλη δύναμη στην Μέση Ανατολή. Ο Ηγέτης ΑΠΟ σήμερα ξεπερνώντας ακόμη και τα εκατομμύρια των Κούρδων, αποτελεί σήμερα ένα ηγέτη για όλο τον κόσμο.¨

Στην ανακοίνωση χαιρετίζονται η Λεϊλά Γκιουβέν, αλλά και οι άλλοι απεργοί πείνας στο Κουρδιστάν και στην Ευρώπη και γίνεται έκκληση στον κουρδικό λαό να μετάσχει στην πορεία.,

Η πορεία θα αρχίσει στις 13 Φεβρουαρίου στο στρατόπεδο του Λαυρίου και θα τερματισθεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

https://anfturkce.com/avrupa/lavrio-da-tecride-karsi-3-guenluek-yuerueyues-120154

9/2/2019

Σχ: 15/2 είναι η επέτειος της σύλληψης του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Τότε που η ελληνική (;)  ηγεσία της χώρας παρέδωσε τον ηγέτη αυτό στους Τούρκους ! Και χωρίς αισθητή αντίδραση στην Ελλάδα από τον ελληνικό λαό. Μάλιστα επανεξελέγη τότε ο Σημίτης. Παρά τις ξεφτίλες στα θέματα Ίμια, S-300 και Οτζαλάν,  ο ¨περήφανος¨ λαός τον επανεξέλεξε τότε….

Previous Article

MOΛΙΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ….

Next Article

17 ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *