Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ…

No Comments Share:

Η πρώτη επίσκεψη στον Οτζαλάν μετά από χρόνια

Ο Μεχμέτ Οτζαλάν  επισκέφτηκε σήμερα τον αδερφό του τον ηγέτη του ΠΚΚ Αμπντουλλάχ Οτζαλάν  που βρίσκεται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας-τύπου F του Ίμραλι, ο οποίος επί χρόνια βρισκόταν στον απομόνωση και δεν του επιτρεπόταν να συναντηθεί με την οικογένεια του και τους δικηγόρους του.

Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης δεν υπήρξαν, ενώ έγινε γνωστό πως η υγεία του Οτζαλάν είναι σε καλή κατάσταση.

Η τελευταία επίσκεψη το 2016

Στον Οτζαλάν δεν επιτρεπόταν να συναντηθεί με τους δικηγόρους του από τις 27/7/2011 ως τώρα και με την οικογένεια του από τις 11/7/2016 ως τώρα. Την τελευταία επίσκεψη του 2016 είχε κάνει πάλι ο αδερφός του ο Μεχμέτ Οτζαλάν που τον επισκέφτηκε και σήμερα.

Οι Ιντρίς Μπαλουκέν και Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ που τώρα είναι στην φυλακή ήταν μέλη της τελευταίας επιτροπής που επισκέφτηκε τον Οτζαλάν στις 5/4/2015.

Η ΛΕΪΛΑ ΓΚΙΟΥΒΕΝ ΕΠΙ 66 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Η Λεϊλά Γκιουβέν-αναπληρώτρια πρόεδρος του DTK  και βουλευτής, είχε αρχίσει απεργία πείνας με αίτημα την άρση της απομόνωσης στον Οτζαλάν. Η Γκιουβέν κατά την 66η μέρα της απεργίας πείνας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν μπόρεσε να συναντήσει τον δικηγόρο της.

…………………

https://www.artigercek.com/haberler/aylar-sonra-ocalan-a-ilk-ziyaret

12/1/2018

Σχ: 8 ΧΡΟΝΙΑ (!!) χωρίς συνάντηση με δικηγόρο και κοντά τρία χωρίς συνάντηση με την οικογένεια του. Κι έρχεται μετά ο Ταγίπ στην Αθήνα και μας μιλά για τα ¨δικαιώματα¨ της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη….

Και απέναντι του οι ¨δικοί μας¨, κάτι φοβισμένα, αμόρφωτα και αμερικανόδουλα ανθρωπάκια…

Previous Article

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Next Article

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *