Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ANAΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ…

0 σχόλια Share:

Πρέπει να γίνουν δεκτοί αυτοί οι όροι του Οτζαλάν ;

Διασαφηνίστηκαν οι λεπτομέρειες των συνεχιζόμενων στο Ίμραλι διαπραγματεύσεων. Ο Οτζαλάν θέτει τρεις όρους για να εγκαταλείψει το ΠΚΚ τα όπλα.

Μεταξύ των όρων του Οτζαλάν είναι ¨η αποφυλάκιση των πάνω από δύο χιλιάδων ατόμων που είναι φυλακισμένοι στα πλαίσια της υπόθεσης KCK¨. Σχετικά με αυτό ετοιμάζεται ρύθμιση.

Δεύτερο αίτημα είναι το δικαίωμα για ¨υπεράσπιση στην μητρική γλώσσα¨. Χτες το βράδυ παρά τις έντονες συζητήσεις, αυτός ο νόμος πέρασε από την βουλή.

Ο Οτζαλάν φέρεται να μην επιθυμεί την κατ΄οίκον κράτηση και προτιμά να συνεχίσει την ζωή του στο Ίμραλι. Αλλά για αυτό έχει έναν ακόμη όρο. Να παντρευτεί. Δηλαδή ο τρίτος όρος είναι να του επιτραπεί να παντρευτεί…

Όπως είναι γνωστό ο Ερντογάν τον περασμένο μήνα ανέφερε πως γίνονται εργασίες ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους κρατούμενους να συναντάνε τις συζύγους τους. Το θέμα όμως που δυσκολεύει περισσότερο την κυβέρνηση είναι το θέμα του γάμου του Οτζαλάν. Αναφέρεται όμως πως ο Οτζαλάν δηλώνει πως δεν πρόκειται να υποχωρήσει από αυτούς τους τρεις όρους.

Κατά την άποψη σας πρέπει να γίνουν δεκτοί οι όροι αυτοί του Οτζαλάν ;

Internethaber 25/1/2013

Σχ : Βλέπω ως πιθανό να πρόκειται για μια προπαγανδιστική είδηση ώστε να χτυπηθεί το ΠΚΚ. Αν όμως, ΑΝ είναι έτσι τότε δύο τινά συμβαίνουν : Είτε τα φάρμακα τον έχουν κάνει τον Οτζαλάν ¨κουδούνι¨ και δεν ξέρει τι λέει , είτε βρισκόμαστε μπροστά στην απόλυτη αποκαθήλωση ενός εθνικού ηγέτη. Γιατί είναι αδιανόητο αν έχει σώας τα φρένας να έχει αυτά τα αιτήματα ! Δηλαδή ένας απο τους τρεις βασικούς όρους για να αφήσει το εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα του ΠΚΚ τα όπλα , είναι να …ξεχαρμανιάσει ο ηγέτης του ; Μη τρελλαθούμε… 

Previous Article

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ

Next Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *