Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ SACRE COEUR : ¨ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ¨

No Comments Share:

Κούρδοι νέοι κρέμασαν πανό στην Λευκή Εκκλησία

Παρίσι – Κούρδοι νέοι που ζούνε στο Παρίσι κρέμασαν στην Λευκή Εκκλησία –ένα μέρος που φαίνεται από όλη την πόλη- ένα πανό 40 τ.μ.

Περίπου 30 νέοι την Παρασκευή γύρω στις 18.30 κρέμασαν στην Λευκή Εκκλησία (Sacre Coeur) πανό που έγραφε ¨Ειρήνη για τους Κούρδους, Ελεύθερος Οτζαλάν¨.

Οι νέοι αργότερα μοίρασαν προκηρύξεις στην περιοχή της εκκλησίας και στο μετρό. Ο επόμενος σταθμός των νέων ήταν το ράδιο “France Info”. Εκεί συναντήθηκαν με τους αρμόδιους του σταθμού και τους ζήτησαν να κάνουν θέμα για την απεργία πείνας που γίνεται στο Στρασβούργο από την 1 Μαρτίου και εντεύθεν.

Αποχώρησαν από το κτίριο όταν οι αρμόδιοι του σταθμού τους υποσχέθηκαν ότι θα συναντήσουν στο Στρασβούργο αυτούς που κάνουν την απεργία πείνας.

Ανακοινώθηκε πως οι δράσεις αυτές έγιναν ως διαμαρτυρία για την απομόνωση που εφαρμόζεται στον Κούρδο Λαϊκό Ηγέτη Αμπντουλάχ Οτζαλάν και ως στήριξη στους απεργούς πείνας που άρχισαν την απεργία με σύνθημα ¨Λευτεριά στον Οτζαλάν και πολιτικό στάτους στον Κουρδικό λαό¨.

Οι νέοι στις 31 Μαρτίου είχαν κρεμάσει ένα τεράστιο πανό στον πύργο του Άϊφελ.

Kουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 13-4-2012

 Σχόλιο : Για όσους δεν θυμούνται να αναφέρουμε ότι ο Οτζαλάν βρίσκεται στην φυλακή επειδή κάποιοι ¨Έλληνες¨ συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτό….

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ

Next Article

ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.