Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι Νορβηγοί πολιτικοί κάνουν έκκληση για τα τουρκικά εγκλήματα πολέμου, οι Έλληνες ;

0 σχόλια Share:

Νορβηγοί πολιτικοί : Να αποσυρθεί η Τουρκία από την Συρία
Στελέχη του Εργατικού κόμματος, του Αριστερού Σοσιαλιστικού Κόμματος και των Πρασίνων της πόλης Γκιόβικ της Νορβηγίας, έκαναν έκκληση προς την υπουργό Εξωτερικών Ίνε Έρικσεν Σορειντε, να προβεί σε κινήσεις ώστε η Τουρκία να εγκαταλείψει την Συρία.

Στην έκκληση που έχει τίτλο ¨Να βγει η Τουρκία από την Συρία¨ και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Oppland Arbeiderblad, τονίζεται πως η εισβολή της Τουρκίας στην Συρία αποτελεί παραβίαση των διεθνών συνθηκών.

Οι πολιτικοί τονίζουν πως σκοπός της εισβολής είναι η κατάργηση της αυτόνομης κυβέρνησης των Κούρδων στην Συρία, ενώ τονίζουν πως ¨Πρώτα οι Κούρδοι αντιστάθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος. Όλος ο κόσμος είδε πως στο Κομπάνι της Β.Συρίας για πρώτη φορά ηττήθηκε το Ισλαμικό Κράτος από τους Κούρδους.¨

Οι Νορβηγοί πολιτικοί αναφέρουν πως η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία και προσθέτουν πως ¨Ο ΠτΔ Ερντογάν συνεχώς εναντιώνεται στις κινήσεις αυτονομίας των Κούρδων εντός και εκτός Τουρκίας. Στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στην Β.Συρία, έχασαν τις ζωές τους 11.000 γυναίκες και άντρες. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε να πεθάνουν κι άλλοι άνθρωποι λόγω της εισβολής της Τουρκίας¨.

Τα στελέχη του Εργατικού κόμματος, του Αριστερού Σοσιαλιστικού Κόμματος και των Πρασίνων, ζητάνε από την νορβηγική κυβέρνηση να προβεί σε ενέργειες εντός του ΝΑΤΟ, ώστε η Τουρκία να σταματήσει τις επιθέσεις της στην Συρία και να αποσύρει από εκεί τους στρατιώτες της

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ζητάνε επίσης να σταματήσει κάθε πώληση όπλων προς την Τουρκία, όπως και να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του.

………………..

https://anfturkce.com/guncel/norvecli-politikacilar-tuerkiye-suriye-den-ciksin-132242

23/10/2019

Previous Article

Μια εικόνα-πίκρα για τους Νεο-οθωμανούς…

Next Article

Η Ρωσία ουσιαστικά σταμάτησε την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *