Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός υπουργός Αμύνης προς Τουρκία:  Σταματήστε να εμποδίζετε τα αμυντικά σχέδια του ΝΑΤΟ !

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ο Αμερικανός υπουργός Αμύνης Μαρκ Έσπερ, έκανε έκκληση προς την Τουρκία να σταματήσει να εμποδίζει τα αμυντικά σχέδια του ΝΑΤΟ στις χώρες της Βαλτικής και στην Πολωνία.

Ο Μαρκ Έσπερ πριν από την σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, κατά την πτήση του έδωσε συνέντευξη στο Ρόιτερς, στην οποία σχολίασε σχετικά με την Τουρκία.

Στην συνέντευξη ο Έσπερ είπε πως κανείς ¨δεν βλέπει τις απειλές που βλέπει η Άγκυρα¨ και πρόσθεσε πως δεν θα στηρίξει καμία απόφαση που αναγνωρίζει το YPG ως τρομοκρατική οργάνωση¨

Ο Έσπερ έκανε έκκληση στην Τουρκία να εστιάσει στις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΝΑΤΟ.

Ο Έσπερ σχολιάζοντας το ότι η Τουρκία αποφάσισε πως δεν θα στηρίξει τα αμυντικά σχέδια του ΝΑΤΟ για τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία αν δεν αναγνωριστεί το YPG ως ¨τρομοκρατική οργάνωση¨, είπε : Το μήνυμα μου προς την Τουρκία είναι πως αυτά τα σχέδια ανταπόκρισης (ενάντια στην Ρωσία) πρέπει να τα προχωρήσουμε και αυτά δεν πρέπει να καθυστερούνται από τους υποκειμενικούς τους προβληματισμούς¨.

Ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ Έσπερ είπε τα εξής :

¨Η ενότητα και ετοιμότητα της συμμαχίας, σημαίνει πως πρέπει να εστιάζετε σε ακόμη μεγαλύτερα θέματα.Και κανείς δεν επιθυμεί να συμφωνήσει με την ατζέντα τους. Κανείς δεν βλέπει τις απειλές που βλέπουν εκείνοι¨.

Ο Έσπερ τόνισε πως δεν θα στηρίξουν κάποια απόφαση που αναγνωρίζει το YPG ως τρομοκρατική οργάνωση και είπε πως ¨Θα παραμείνουμε πιστοί στις ιδέες μας και κατά την γνώμη μου το ίδιο θα κάνει και το ΝΑΤΟ¨.

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 45 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201912031040744266-abd-savunma-bakani-esperden-turkiyeye-natonun-savunma-planlarini-engellemekten-vazgecin/

3/12/2019

Previous Article

Στήριξη Τραμπ προς την Τουρκία για τους S-400 !

Next Article

O γνωστός ¨Πόντιος Πιλάτος¨ νίπτει και πάλι τα χέρια του….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *