Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΜΡΤ-76 ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

1 Comment Share:

 

 

Στάλθηκαν στους στρατιώτες στο Άφριν 4.500 όπλα ΜΡΤ-76

4.500 τυφέκια MPT-76 τα οποία παρήχθησαν στην μονάδα της ΜΚΕΚ στο Κιρίκκαλε, σήμερα μετά από τελετή που οργανώθηκε στάλθηκαν στους στρατιώτες που μετέχουν στην επιχείρηση στο Άφριν.

Στην τελετή που οργανώθηκε στην Βιομηχανία Όπλων της ΜΚΕΚ-Κιρίκκαλε, μετείχαν ο νομάρχης Μ. Ιλκέρ Χακτανκατσμάζ, ο διοικητής Φρουράς ταξίαρχος Σελαμί Αρσλάν, ο διοικητής στρατοχωροφυλακής συνταγματάρχης Ιμπραήμ Αϊχάν Βουράλ, ο Γενικός Υποδιευθυντής της ΜΚΕΚ Μεχμέτ Οτσακτζίογλου, ο πρόεδρος του παραρτήματος εργαζομένων Μεταλλουργίας Ζακάι Τουφάν, εργάτες και στελέχη της επιχείρησης.

Η τελετή άρχισε με τους εργάτες να πυροβολούν στον αέρα συχνά με τα MPT-76  και να φωνάζουν συνθήματα κατά του ΠΚΚ. Μιλώντας εκεί ο νομάρχης Χακτανκατσμάζ είπε:¨ Περνάμε μια περίοδο στην οποία ως έθνος αφοσιωνόμαστε στα εθνικά μας αισθήματα.  Οι ηρωικές δυνάμεις ασφαλείας της χώρας μας, στο Άφριν συγκρούονται με τις τρομοκρατικές οργανώσεις για την ασφάλεια της χώρας μας, του έθνους μας και για την δική μας την ασφάλεια. Κάθε μέλος του έθνους των 80 εκατομμυρίων με διαφορετικό τρόπο, στηρίζει ο καθένας τον αγώνα που δίνεται εκεί. Κάποιοι ηλικιωμένοι και χοτζάδες στηρίζουν με τις προσευχές τους. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ ως Βιομηχανία Όπλων ΜΚΕ για να στείλουμε στους ήρωες μας που πολεμάνε εκεί  το εθνικά παραχθέν όπλο ΠΖ που αποτελεί και την μεγαλύτερη πηγή περηφάνιας τους.

Ο Οτσακτζίογλου-διευθυντής της Βιομηχανίας Όπλων, δήλωσε πως μέχρι σήμερα έχουν σταλεί στους Τούρκους στρατιώτες 11.000 ΜΡΤ-76 και ότι μέχρι τον Μάρτιο θα σταλούν άλλα 5.000.

Μετά οι εργάτες πυροβόλησαν στον αέρα με τα ΜΡΤ-76, ακολούθως φορτώθηκαν στα φορτηγά TIR και συνοδεία προσευχών ξεκίνησαν τον δρόμο τους για το Άφριν.

https://www.dha.com.tr/yurt/afrindeki-mehmetcige-4-bin-500-adetmpt76-tufegi-gonderildi/haber-1564303

12/2/2018

Σχ: Αντί να κοροϊδεύουμε την ποιότητα του τουρκικού αυτού όπλου καλά θα ήταν να στρώσουμε τον πλαδαρό πισινό μας και να παράξουμε ένα ελληνικό όπλο. Διότι φυσικά και δεν είναι κάποια δυσεύρετη τεχνολογία. Βέβαια η εθνική παραγωγή δεν έχει μίζες, είναι ένα θέμα αυτό….

Οι Τούρκοι εδώ και αρκετά χρόνια έχουν στραφεί στην εθνική παραγωγή όπλων και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Εμείς εδώ προτιμάμε να παρακαλάμε κάθε φορά Γερμανούς και Αμερικάνους να μας πουλήσουν όπλα, με φυσικά πολλαπλάσιο κόστος…

Previous Article

ΕΜΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΝ ΠOΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

H MIT ΕΔΙΝΕ Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Γιατί υπάρχουν Ελληνικά χέρια να τα παράγουν και μετά να τα κρατήσουν σε μάχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *