Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΜΕ-ειδικού πολέμου εν δράσει…

0 σχόλια Share:

Μία ακόμη αθλιότητα από τις διπλοπρόσωπες ΗΠΑ ! “Η Τουρκία δεν μπορεί να σας ακουμπήσει”

Οι ΗΠΑ που από τη μία λένε πως οι τρομοκράτες θα αποσυρθούν και από την άλλη συνεχίζουν να τους βοηθάνε, την ώρα που στέλνουν ακόμη 140 φορτηγά γεμάτα με οπλισμό, ο Αμερικανός στρατηγός Νικόλας Ποντ, απευθυνόμενος προς το DSG,  δήλωσε πως “η Τουρκία δεν μπορεί να σας ακουμπήσει”.
…….
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, μετά από τις συνομιλίες που έγιναν στις 5, 6 και 7 Αυγούστου είχε συμφωνηθεί η σύσταση ενός κοινού επιχειρησιακού κέντρου η απόσυρση των τρομοκρατών μαζί με τα όπλα τους από τα σύνορα και η καταστροφή των τούνελ και στρατιωτικών θέσεων που είχαν κατασκευαστεί κατά της Τουρκίας. Αν και το Κοινό Επιχειρησιακό Κέντρο άρχισε τις εργασίες του αμέσως, η συνέχεια δεν ήρθε. Το αίτημα της Τουρκίας για επείγον κλείσιμο των τούνελ και των στρατιωτικών θέσεων δεν πήγε παραπέρα από ένα σόου για τα ΜΜΕ.

Στο χωριό Μαμπρουκα που υπάγεται στην Ρασουλαιν, παρουσία μελών του διεθνούς τύπου έκλεισαν μερικά μετρά μόνο από τούνελ και στρατιωτικές θέσεις. Την ώρα όμως που οι Αμερικανοί στρατιωτικοί πόζαραν στο φακό, στο παρασκήνιο οι τρομοκράτες συνέχισαν τις εργασίες τους. Ο καταγόμενος από την Ρακκα δημοσιογράφος Εμπου Χατιμ Σαρκιγι, , επί ενάμιση μήνα αλλάζοντας ταυτότητες κατέγραψε τα τούνελ σε μία απόσταση 150 χιλιομέτρων και συνεχίζει να τα καταγράφει και να τα δημοσιεύει.

Να ένα τμήμα από τα τούνελ που κατέγραψε ο καταγόμενος από την Ράκα δημοσιογράφος Εμπου Χατιμ Σαρκιγι.
…….
Aπό την άλλη μεριά από το στρατιωτικό κλάδο των ΗΠΑ, ήρθε μία δήλωση που θα προκάλεσε στην Άγκυρα. Ο Αμερικανός στρατηγός Nίκολας Ποντ, που μετείχε στις 24 Αυγούστου σε εκδήλωση που οργανώθηκε από το PKK/PYD, χρησιμοποίησε εκφράσεις σκάνδαλο. Ο Ποντ άρχισε την ομιλία του τιμώντας τους τρομοκράτες που πέθαναν και ευχαρίστησε τους τρομοκράτες. Συνέχισε λέγοντας πως ο διεθνής συνασπισμός θα συνεχίσει να παρέχει τη στήριξή του, είπε πως συνεχώς παρέχουν εκπαιδευτική στήριξη προς το PKK/YPG και συνέχισε λέγοντας: “Ο διεθνής συνασπισμός συμφώνησε με την Τουρκία στο θέμα της συνοριακής ασφάλειας. Δεν θα υπάρξει καμία απειλή από την Τουρκία πάνω στις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις. δεν θα υπάρξει καμία επέμβαση από την Τουρκία στην βόρεια και Ανατολική Συρία, δεν θα δεχτούμε αυτήν την επέμβαση”.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ikiyuzlu-abdden-bir-alcaklik-daha-turkiye-size-dokunamaz-912557.html

3/9/2019

Σχ : Επειδή σε ορισμένους μπορεί να φαντάζει υπερβολική η έκφραση “ΜΜΕ-ειδικού πολέμου”, που χρησιμοποιούν οι Κούρδοι για κάποια από τα φιλοκυβερνητικά φερέφωνα του Ερντογάν, εδώ έχουμε ένα τυπικό τέτοιο παράδειγμα. Που φτάνει σε σημείο ξεκάθαρων ψεμάτων και διαστρέβλωσης επίσημων δηλώσεων. Διότι είναι προφανές πως ο Αμερικανός στρατηγός ποτέ δεν θα αναφέρθηκε σε ΠΚΚ. Κι όμως η εφημερίδα το γράφει διότι αυτή είναι η εντολή από τον αφέντη της και μία τέτοια μορφή είδησης εξυπηρετεί το κλίμα που θέλει να διαμορφώσει. Και φυσικά έχουμε και στη Θράκη τέτοια ΜΜΕ… 

Επίσης δείτε πως ακόμη και για τα αμυντικής μορφής έργα όπως τα τούνελ, γράφει πως  ¨που είχαν κατασκευαστεί κατά της Τουρκίας¨!  Δηλαδή υπονοοεί πως τα τούνελ συνιστούν απειλή (!)  για την Τουρκία….

Previous Article

Παραπέμπονται για διαγραφή από το ΑΚΡ, ο Νταβούτογλου και οι φίλοι του

Next Article

Τουρκία, ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών στην Ρωσία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

lectus Curabitur dictum id Aliquam elit. amet, ultricies quis libero