Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τρομοκράτης σταλμένος από την ΜΙΤ, ¨έφυγε¨…

0 σχόλια Share:

Μέλος κυτάρρου της ΜΙΤ στο Μένμπιτς σκοτώθηκε

Αντιτρομοκρατικές Μονάδες του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, εξουδετέρωσε μέλος μιας μικρής ομάδας που υπάγεται στην τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών και ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση.

Η ανακοίνωση του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, έχει ως εξής :

¨ Οι Αντιτρομοκρατικές Μονάδες του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, κατά τις συνεχιζόμενες περιπολίες τους στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν έναν ύποπτο οδηγό μηχανής. Αφού τον παρακολούθησαν επί μακρόν, εντόπισαν πως πρόκειται για μέλος μιας τρομοκρατικής ομάδας η οποία ετοιμαζόταν να οργανώσει επίθεση στο κέντρο της πόλης. Τον κάλεσαν να παραδοθεί, αλλά ο τρομοκράτης προσπάθησε να φύγει με την μοτοσικλέτα από την περιοχή. Οι αντιτρομοκρατικές μονάδες μη θέλοντας να βρεθούν αντιμέτωπες με μία ανεπιθύμητη κατάσταση στο κέντρο της πόλης, εξουδετέρωσαν αυτό τον τρομοκράτη επί της οδού Μενμπιτς-Εγουν Ελ-Νταντατ.
Από έρευνα που έγινε στη μηχανή του εντοπίστηκε ότι ήταν γεμάτη με εκρηκτικά υλικά και ετοιμαζόταν για να κάνει την επίθεση.
Στα πλαίσια της έρευνας που έγινε για τα στοιχεία ταυτότητας του τρομοκράτη εντοπίστηκε πως είχε σταλθεί από την ΜΙΤ για να κάνει βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/minbic-de-mIt-e-bagli-huecre-yapilanmasi-ueyesi-oelduerueldue-130972

1/10/2019

Previous Article

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου: 600 άτομα επιτίθεντο φωνάζοντας “kill police”…

Next Article

Ο GAP και οι φίλοι του….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

leo. elit. dapibus Curabitur neque. Aenean