Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συσκευή παρακολούθησης της ΜΙΤ

0 σχόλια Share:

Η ΜΙΤ παρακολουθεί Κούρδους πολιτικούς με αυτή την συσκευή

Έγινε γνωστό πως οι υπηρεσίες πληροφοριών του τουρκικού κράτους, παρακολουθούν αυτούς που εργάζονται στο Κουρδικό Πολιτικό Κίνημα με μια συσκευή που περιέχει GPS και κάρτα μνήμης.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι υπηρεσίες της αστυνομίας που υπάγονται στο τουρκικό κράτος, καθημερινά εξελίσσουν νέες μεθόδους και τρόπους για την τεχνική παρακολούθηση των πολιτικών, στελεχών και άλλων εργαζομένων του Κουρδικού Πολιτικού Κινήματος στην Τουρκία και το Κουρδιστάν. Αυτή την φορά εντοπίστηκε μια συσκευή εντοπισμού που χωράει μέσα σε στην παλάμη και με την οποία παρακολουθούνε τους Κούρδους πατριώτες και δραστηριοποιούμενους στην πολιτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή αυτή γενικά είτε μοντάρεται είτε τοποθετείται με μαγνήτη στο κάτω μέρος του οχήματος. Εντός της περιέχει μια κάρτα μνήμης και GPS Και έτσι χάρη σε αυτή την συσκευή, εντοπίζουν το που πάει κάποιος, το πότε και από ποιους δρόμους.

Έγινε γνωστό πως με αυτή την συσκευή παρακολουθούνται ιδιαίτερα και αυτοί που επί χρόνια δραστηριοποιούνται εντός της κουρδικής πολιτικής, αλλά και αυτοί που τώρα προσπαθούνε να εισέλθουν.

https://anfturkce.com/guncel/mIt-kuert-siyasetcilerini-bu-cihaz-ile-takip-ediyor-127904
21/7/2019
Previous Article

Πάνω από 1 εκ. νάρκες στα εδάφη της Τουρκίας !

Next Article

Βίντεο-Βόμβα από αντάρτες σε φορτηγό του τουρκικού στρατού

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Aenean lectus felis Lorem Praesent consectetur ante. libero