Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TIMΩΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

 

Σκοτώθηκε στο Άφριν στέλεχος της ΜΙΤ

Το YPG προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τις δράσεις στο δεύτερο στάδιο της αντίστασης κατά των δυνάμεων εισβολής του Άφριν.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Αρχηγείο του YPG, αναφέρεται πως στο Άφριν πραγματοποιήθηκαν αποτελεσματικές δράσεις κατά του κατοχικού τουρκικού στρατού και των συμμοριών του όπως και κατά ατόμων που είχαν τοποθετηθεί από την ΜΙΤ.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΤΖΕΜΑΛ ΕΛ ΖΟΥΓΛΟΥΛ

Το YPG ανακοίνωσε πως σκοτώθηκε ο Τζεμάλ Ελ Ζουγλούλ, ο οποίος παρακολουθούνταν και ήταν υπεύθυνος για την μεταφορά και εγκατάσταση στο Άφριν, τρομοκρατών μαζί με τις οικογένειες τους, που μεταφέρονταν εκεί από διάφορες περιοχές της Συρίας.

Στην ανακοίνωση δίνονται οι εξής πληροφορίες:

¨Ο Ελ Ζαγλούλ που έβγαζε δια της βίας οικογένειες κατοίκων του Άφριν και στις θέσεις τους εγκαθιστούσε οικογένειες τρομοκρατών του ÖSO, παλιότερα είχε συναντηθεί δύο φορές με στελέχη της ΜΙΤ στην Τουρκία. Ταυτόχρονα ο Ελ Ζαγλούλ είχε εξουσιοδοτηθεί για την σύσταση δυνάμεων ασφαλείας, πολιτικής διοίκησης και δικαστηρίων  στο Άφριν.

Μια μέρα πριν από την δράση ο Ελ Ζαγλούλ μαζί με τις συμμορίες Φιρκάτ Ελ Χαμζά και Φεϊλάκ Ελ Σαμ, στο χωριό Μπασούτε με μεγάφωνα, διέταξαν τον κόσμο να ντύνεται σύμφωνα με την σαρία και τις γυναίκες να μην βγαίνουν από τα σπίτια. Ταυτόχρονα ζήτησαν να παραδοθούνε τα όπλα που υπήρχαν στα σπίτια, λέγοντας πως όποιοι δεν παραδώσουν τα όπλα τους θα αποβληθούν από τα σπίτια τους.

Οι δυνάμεις μας χτες στις 19:00, μεταξύ των χωριών Μπασούτε και Κουρζέλε, χτύπησαν αποτελεσματικά το όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν ο Ελ Ζαγλούλ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τους συμμορίτες που βρισκόταν δίπλα του. Μετά από την δράση αυτή, οι δυνάμεις μας χτύπησαν συμμορίες της Φεϊλάκ Ελ Σαμ που θέλησαν να παρέμβουν και μετά από πετυχημένη δράση, σκοτώθηκαν ακόμη 3 τρομοκράτες και καταστράφηκαν 2 στρατιωτικά οχήματα.

Όπως έχουμε υπενθυμίσει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας η προσπάθεια του κατοχικού τουρκικού κράτους και των συμμοριών του είναι να αλλάξουν την δημογραφική δομή της περιοχής, εκδιώκοντας τον λαό από το Άφριν και εγκαθιστώντας εκεί στην θέση του τρομοκράτες μαζί με τις οικογένειες τους. Επαναλαμβάνουμε ξεκάθαρα πως η εγκατάσταση αυτών των οικογενειών στο Άφριν είναι παράνομη από την σκοπιά των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου και δηλώνουμε πως αυτές οι οικογένειες θα είναι από τους βασικούς στόχους των δυνάμεων μας. Οι δυνάμεις μας στο καντόνι του Άφριν θα στοχεύουν όλα τα στοιχεία που σχετίζονται ή συνεργάζονται με το κατοχικό τουρκικό κράτος.

Λόγω αυτών των λόγων προειδοποιούμε όλους να μην γίνονται συνένοχοι στα παιχνίδια του κατοχικού τουρκικού κράτους.

……………………..

https://anfturkce.net/kurdistan/mIt-in-efrin-deki-elemani-oelduerueldue-107433

4/5/2018

Previous Article

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΚΟ…

Next Article

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΦΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *