Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ

0 σχόλια Share:

 

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα μεγαλοστελέχη της ΜΙΤ που συνέλαβε το ΠΚΚ

Ο Μουσταφά Καρασού-μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK, κοινοποίησε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις κατασκπικές δραστηριότητες του ΑΚΡ και για τα μεγαλοστελέχη της ΜΙΤ που εχουν συλληφθεί από το ΠΚΚ. O Καρασού ενημερώνοντας για τις κατασκοπικές αυτές δραστηριότητες εντός του Κουρδιστάν, πρόσθεσε πως η κατάσταση αυτή αποτελεί ομολογία πως το ΑΚΡ έχει τελειώσει για την κουρδική κοινωνία.

Ο Μουσταφά Καρασού ανέφερε πως πέρσι συνελήφθησαν δύο στελέχη της ΜΙΤ που ήταν υπεύθυνοι για την περιοχή Μποτάν και τον περίγυρο της. Επίσης έδωσε νέα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα δύο μεγαλοστελεχών της ΜΙΤ που συνελήφθησαν τον περασμένο Αύγουστο.

Το κείμενο με τίτλο ¨Κατασκοπική Επίθεση¨ του Μουσταφά Καρασού στην εφημερίδα Γενί Οζγκιούρ Πολίτικα, έχει ως εξής:

¨Καθώς ο φασισμός του ΑΚΡ, ζορίζεται ενάντια στον απελευθερωτικό αγώνα του κουρδικού λαού, προσφεύγει σε όλο και πιο βρώμικες πολεμικές μεθόδους.  Συγκεντρώνοντας γύρω τους όλους τους εχθρούς των Κούρδων, επιδιώκουν να καταστείλουν τον απελευθερωτικό αγώνα του κουρδικού λαού. Αλλά καμιά από τις επιθέσεις τους δεν φέρνει αποτέλεσμα.  Και καθώς δεν έχουν αποτελέσματα, επιτίθενται στον απελευθερωτικό αγώνα του κουρδικού λαού, με νέες βρώμικες μεθόδους.

Mια από τις μεθόδους που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα είναι να συλλαμβάνουν εργαζόμενους που εργάζονται σε Κούρδους πολιτικούς, σε οργανώσεις πολιτών ή σε άλλους δημοκρατικούς φορείς και να τους επιβάλλουν να γίνουν πράκτορες.

Η επιβολή του να γίνεται κάποιος κατάσκοπος είναι ένα από τα οχήματα της επίθεσης που κάνει η εξουσία του ΑΚΡ κατά του κουρδικού λαού

Με αρχή αυτά που έγιναν σχετικά με τον Κούρδο πολιτικό Μουσά Φαρίσογουλαρί, αυτή η μέθοδος συνεχίζεται και αυξάνεται. Η κατάσταση αυτή έγινε γνωστή μετά από τις δηλώσεις του Φαρισογουλλαρί. Αναμφίβολα αυτή η επιβολή γίνεται με πίεση, βασανιστήρια, εκβιασμούς και απειλές. Διότι μια από τις πιο κακές καταστάσεις για έναν Κούρδο είναι να γίνει πράκτορας ή συνεργάτης αυτού του κράτους. Σε ένα περιβάλλον στο οποίο επί δεκάδες χρόνια διεξάγεται ένας αγώνας, η συνεργασία μα το κράτος και το πρακτοριλίκι, προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις. Οι συνεργάτες και οι πράκτορες είναι οι πλέον απόβλητοι από την κοινωνία χαρακτήρες. Υπό αυτή την σκοπιά οι Κούρδοι δεν δέχονται να γίνουν πράκτορες δίχως  βασανιστήρια, πιέσεις, απειλές και εκβιασμούς. Ως εκ τούτου το να καθίστανται κάποιοι πράκτορες σημαίνει πιέσεις, βασανιστήρια, εκβιασμοί και απειλές. Άλλωστε στα τελευταία 2-3 χρόνια αυτές είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο φασισμός του ΑΚΡ για να καταπνίξει τον απελευθερωτικό αγώνα των Κούρδων.

………………..

Η σύλληψη των επικεφαλής της ΜΙΤ που ήταν υπεύθυνοι για την επιβολή ¨κατασκοπίας¨ μέσα στο Κουρδικό Κίνημα Ελευθερίας, έγινε από το ΠΚΚ με εικόνες που θύμιζαν ταινία. Κατά την διάρκεια της αντίστασης της αυτοδιοίκησης συνελήφθησαν δύο αρμόδιοι της ΜΙΤ-υπεύθυνοι για την περιοχή Μποτάν και για τον περίγυρο της. Ενώ τον περασμένο Αύγουστο με μια επιχείρηση συνελήφθη ο υπεύθυνος της ΜΙΤ για δράσεις εντός του ΠΚΚ. Η ΜΙΤ πιάστηκε σε τέτοια φάκα που υπέστη μια ανεπανάληπτη ήττα. Στην πραγματικότητα αυτοί που συνελήφθησαν δεν είναι αυτοί οι αξιωματούχοι της ΜΙΤ αλλά ο Ταγίπ Ερντογάν. Το ΑΚΡ μετά από αυτή την σύλληψη, προφανώς σκέφτηκαν πως αποκαλύφθηκαν όλοι οι πράκτορες του και πλέον δεν έκαναν νέες προσπάθειες για να κάνουν και άλλους πράκτορες.

……………….

Η εξουσία πλέον του ΑΚΡ  είναι μια αντικουρδική συμμορία. Μια οργάνωση συγκέντρωσης πληροφοριών που στήνει συνωμοσίες κατά του κουρδικού λαού.  Ο πιο βασικός παίχτης σε αυτή την πολιτική γενοκτονίας του ΑΚΡ σε βάρος των Κούρδων, είναι πια η ΜΙΤ. Το ΑΚΡ πλέον δεν είναι ένα κόμμα, αλλά μια αντικουρδική υπηρεσία πληροφοριών και ένα όργανο ειδικού πολέμου. Αυτό πρέπει να το δούνε πια όλοι οι Κούρδοι.

……………..

18/12/2017     

Κουρδικό πρακτορείο  ANF

Σχ: Δεν πιστεύουμε να νομίζει κανείς πως ανάλογες μέθοδοι χρησιμοποιούνται και στην Θράκη σε βάρος Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών….

Βέβαια εκεί μάλλον κυριαρχεί και ένα άλλο κίνητρο που σας… αποκαλύπτουμε !!

 

Previous Article

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Next Article

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΠΙΠΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *