Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

0 σχόλια Share:

Έληξε η συνεδρίαση του M.G.K.

70124-icerik

Περατώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας που έγινε υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν

H συνεδρίαση έγινε στο συγκρότημα της Προεδρίας, ήταν κλειστή για τον τύπο και διήρκεσε 5,5 ώρες.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε μετά από την λήξη της συνεδρίασης αναφέρονται τα εξής :

Συζητήθηκαν οι δραστηριότητες που αποσκοπούνε στην διασφάλιση της γαλήνης, της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών, καθώς και τα μέτρα που λαμβάνονται κατά του παράλληλου κράτους που αποτελεί μια τρομοκρατική οργάνωση και απειλεί την εθνική μας ασφάλεια.

Τονίστηκε πως συνεπεία των επιχειρήσεων που διεξάγει το κράτος εντός των πλαισίων του νόμου, με αποφασιστικότητα και ευαισθησία, η τρομοκρατική οργάνωση μη μπορώντας να αποκτήσει λαϊκή στήριξη δεν έχει άλλη λύση παρά μόνο την παράδοση ενώ και οι πολιτικές της προεκτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν εκπρόσωπο των πολιτών μας.

Υπογραμμίστηκε πως η Τουρκία προσδοκεί την επανεξέταση των αποφάσεων με τις οποίες επιτρέπεται στα PYD/YPG που είναι ο συριακός κλάδος της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ, να ανοίξουν γραφεία σε Στοκχόλμη, Βερολίνο και Παρίσι, κάτι που ενθαρρύνει τους τρομοκράτες που πνίγουν την πατρίδα μας στο αίμα και δεν συνάδει με το πνεύμα φιλίας και συμμαχίας.

Η συνεδρίαση αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του MGK της 65ης κυβέρνησης του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Γιλντιρίμ για πρώτη φορά πήρε μέρος στην συνεδρίαση με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, ενώ μετείχαν οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης και οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Αμύνης και Εξωτερικών.

Η συνεδρίαση αυτή ήταν επίσης η πρώτη για τον υπουργό Αμύνης Φικρί Ισίκ και τους αντιπροέδρους Νουρεττίν Τζανικλί και Βεϊσί Καϊνάκ.

 http://www.haberdar.com/gundem/mgk-toplantisi-sonra-erdi-h30927.html?mnst=11540

26/5/2016

Σχ : Μακάρι να ανοίξουν και στην Αθήνα γραφεία οι Κούρδοι της Συρίας.

Previous Article

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ΜΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *